1 Läs mer >>
Ja det är han bokstavligen...mitt lilla barnbarn...den yngste som nu fyllt 1 år och firats med pompa och ståt av hela släkten i helgen. Presenter i massor och tårta blev det....Med tillåtelse av mamma & pappa så får farmor lägga upp sitt lilla charmtroll här...den goaste av alla..<3.....
En glad liten kille som gärna poserar för släkten....Han fastnar mer än gärna på linsen också..inte bara  kollar hur farbror M:s kameralins  funkar inte...vad månne det bli av denna lilla kille...fotograf också?..:D
Jaha...håller jag den rätt nu tro?
Hummm...vad står det där???
Ojjj...hummm..inte vet ja hur man gör...hör inget...
Yngsta sonen min som fått helt underbara foton på charmtrollet här nedan...men så är han ju proffs också..:)
Här är det verkligen som pappa hans sa...Sann glädje ..upp i det blå...
Även detta foto taget av sonen min......Mitt lilla charmtroll..
Fina presenter fick han också...
Farmor sydde Barbapappa och Barbastark...samt en lekpåse med en kossa på...
Det blev en kanonfin födelsedag för mitt goa barnbarn.Tårta och massa fina presenter fick han.Tänk att tiden går så snabbt bara...det var ju inte länge sedan jag höll detta knyte i min famn och nu stapplar han fram på egna små fötter.....Mitt underbara lilla barnbarn..Kram på dig...Love you  :)

Kalasbarn..*L*

0 Läs mer >>

Alone

0 Läs mer >>

In my dreams

0 Läs mer >>

Sanna ord..

1 Läs mer >>

Jag sitter vid köksbordet och kikar ut....webbradion spelar "What are words" med Chris Medina..det får mig att sakna min egen ängel ovan molnen men det är bara med fina goa härliga minnen...där behövdes inte många ord då vi såg på varandra..de leende ögonen sa mer..."Jag älskar Dig"...ja denna djupa kärlek önskar jag många ska få uppleva...men tyvärr så är det inte så ..Jag får verkligen skatta mig lycklig..*L*

Regnet smattrar på fönsterbläcken och vatttenpussarna utanför blir bara större o större.Skatorna leker tafatt trots regnet och landar på terasstaket för att sen springa fram och tillbaks ett tag så det smattrar på taket...plötsligt så far dom iväg och upp i träden...så håller dom på om och om igen.

Två barn kommer cyklande på gångvägen en bit bort ..blöta och skattade..ja där var det inga sura miner..nja...dom var i alla fall glada trots regn o blötan..:)...Nu har det regnat konstant sen igår kväll och inte är det väder att gå ut i heller ...ruggigt och lite kylslaget är det så bäst att hålla sig inne i värmen.

 

 

Min Ängel...
Du finns inte här vid min sida mer..............
men ditt ansikte syns vart jag jag än ser.....
Ett par glittrande ögon mot mig där ler........
med en värme i hjärtat och ett lugn det ger.

Regn..regn..

1 Läs mer >>
Nog har det varit det...bloggtorka eller rättare sagt så har jag suttit här och försökt få in något nytt..men icke.
Varför? Jo så här är det..jag har ju blivit utskriven ur försäkringskassan den 1 aug och blivit inskriven på AF i ett program som heter Arbetslivsorientering...det ska pågå 3 månader f.rom. 1 aug till okt. Jag fick sen ett papper hemskickat att nästa möte blir i sept...????..1 månad som av dessa 3 nu går bort där jag kunde fått den hjälp o stöd för att se vad o vilken typ av arbete jag ska kunna tänka mig att arbetsträna på. A-kassan blir det som går in nu men F-kassan betalar ut mitt aktivitesstöd..och i skrivandes stund så vet jag än inte hur mycket det blir...ovisshet som tar på en. Enligt Af skulle annars mitt stöd efter skatt bli 117:- om dan???...Vem klara sig på det?...
Ja det har varit och är inte så muntert hos denna smått uppgiva kvinna alls nu.Ovissheten som gnager..vad ska det bli av mitt liv..?...Hur ska jag gå vidare? Ekonomin...hälsan och boendet...allt är en röra av tankar om nu.
Jag fick även erbjudanden om en annan lägenhet e 2:a...om än inte den och i det området jag helst vill bo och skulle trivas i som bäst och bra för mig också med tanke på att det är inga backar att gå upp o nerför...inga trappor o allt nära som behövs. Jag måste ju tänka framåt så gott jag kan nu..man blir ju inte yngre heller o kroppen tar mer o mer stryk.Sen kanske den var lite dyrare också än där jag tänkt mig o ställt mig i kö.
Jag måste ju få ett boende jag klarar av på alla sätt o vis både med det ekonomiska och annat som hör till.Vem orkar flytta hit o dit..? Nej jag måste tänka på mig själv nu...för en gång skull..:)...vad som är bra för mig.Det har varit ett velande hit o dit om jag ska ta den eller ej men kommit fram till att inte ta den nu.På måndag blir det att trava ner med papperna till hyresvärden och säga nej.
Inte nog med att man har snurr i huvudet av allt detta...fullmånen är på G också...dämpad och rastlös...och trött av att inte sova så bra...o värre är det än vanligt.Nej vad är detta för liv man lever..:)...jösses skärpning nu.
Jag vill då inte bli en bitter o grinig halv galen gammal gumma...då får barnen mina låsa in mig i den där potatiskällaren jag sagt till att dom ska göra och kasta bort nyckeln sen...Vem vill ha med en gringkärring att göra..??? Ja inte jag :D
Jag får väl skylla på på Gubben i månen annars..
Gårdagen ägnade jag till  städade  för om någon skulle nappa på lapparna om lägenhetsbyte jag skrivit ut i torsdags och la i alla brevlådor i området  jag önskar byta till. Kanske nån  ringer och vill se den då vill man ju ha det lite fint.Det gäller ju att göra allt för att få det billigare o bättre med ekonomin nu men så man också trivs och mår bra.Jag trivs i mitt lilla bo här.. men får inse att jag ensam inte kan ta hand om det..varken ekonomiskt eller allt som behövs göras...rygg o lederna blir ju inte bättre med åren heller...tyvärr.Nog om detta nu.
Jag blev sugen på nått gott till fikat mitt i städandet...så fram med mjöl o ingridienser för detta och vips så blev det häriga goda Sirapskakor till kaffet.Sen tog jag paus i städandet och bara satt mig på rumpen och tyckte det fick räcka med kreavitet för den dagen och var ganska trött både i kropp o skalle.

Torka...?

2 Läs mer >>
Ännu en jeansväska sydd och denna gång var det dottern min som fyllde år och hade önskat sig en.
Det blev med foder och fickor i den också denna gång samt en liten pytte väska som går att ta bort inne i för antingen mobil eller alla plastkort :)
Foder i bomull med lite fickor att lägga småsaker i...
Här den lilla väskan som hängs fast i en fastsydd metallring

Sytt o nytt...

0 Läs mer >>
En solnedgång fångad en kväll på Mallorca från sista resan till solen o värmen..
Så många härliga minnen som kan dyka upp när man sitter och letar musik och ensamheten tränger sig på..

Endless summer nights

0 Läs mer >>
Att gå på en strand i solnedgången hand i hand med någon kär...vilken underbar känsla...nog saknar jag den

Richard Marx...

2 Läs mer >>
Nog finns det många av dom och en del ser man knappt alls..ja småkrypen som dyer upp när sommaren kommer.
Humlor...bin...steklar o flugor av alla de sorter...så myror o getingar..ja dom har man inte sett till så mycket än...kanske bäst att inte säga för mycket nu..:)
ojjjj...
.
Tänk om man kunde se världen lite så här upp o ner..*ler
En höstanemon jag hittat i skogskanten och planterade förra året...nu blommar den och växer för fullt..
Nu är det verkligen en härlig tid...färger vart man än ser...ja även när man kikar uppåt ...och dessa underbara mjuka vita moln som hela tiden ändrar form mot den härliga blå himmeln....Love it...

Sommarens småkryp...