1 Läs mer >>

"Angel" Broken Door

1 Läs mer >>
En kväll när jag sitter ute ser jag denna härliga solnedgång i gulrött...vacker är den.Efter ett tag så börjar moln dyka upp..men vilka moln..oj??..När jag tittar så ser det ut som en ängel som flyger där mot den blå kvällshimlen.
Efer ett tag så formar molnen om sig och ängeln försvinner igen....Tänk vilka konstverk  man får se som naturen själv målar och formar på vår himmel...nog är det magiskt så säg.
En ängel ....kan Du sen den?
Här far den iväg och upplöses...
Man kan stå och kika upp mot himlen och se så mycket vackra moln formationer..och färger och man vill ibland förviga bilden man får på näthinnan i olja på en duk.Jag tror inte man skulle kunna få fram det man ser så här på ett foto..ja knappt fotot visar allt som ögat ser och kan återge *rätt*...
Nu är det fredag och helgen stundar igen.Denna helg blir det dottern som ska firas...ja det är måga fyllebarn så här sommartid men efter detta grattande så blir det närmre juletid som nästa i barnaskaran min ska fylla och det bir den äldsta av killarna mina. Nu får jag önska en trevlig helg innan jag tar mig ut i solen igen...

Som en ängel...

1 Läs mer >>
Det blev 2 som grattades i helgen..två av sönernas sambos som resten av barnaskaran med barnbarn slog ihop o firade.Vi tog en runda med minstigen runt Råstasjön och kikade på fåglar...sen gick hela gänget och åt pizza tillsammans senare på kvällen...så mysigt det var med alla barn o barnbarn samt deras sambos..
Jag stannade kvar för att ta hand om lillkisen och äldsta son o sambon gick ut och firade tillsammans med middag och annat trevligt. Det blev en lugn o mysig kväll med lilltrollet som charmar vem som helst med sina bruna ögon...:D
Kvällen o natten blev lugn och runt 6 halv 7 vaknade charmtrollet och plirade glatt mot farmor sin...ler..förmiddagen ägnades åt lek o matätande sen kom mamma o pappa hem igen...ja första gången dom lämnade sonen över en natt...förstår att det inte var så lätt..:) men allt gick bra...farmor kirrade det så bra så det blir fler ggr.
Här lite foton från promisen runt den lilla sjön som ligger i Solna....inte det bästa vädret men det var uppehåll i all fall trots regntunga moln..
Oj titta där...så mörka moln....
Du..va många änder som är ute o travar..:)
Så dessa kanadagäss som "skitar" ner så mycket..:)
Här gäller det att inte backa för mycket så man trillar i...dotter som försökt fånga mor sin på linsen :)
Det var i alla fall en mysig helg trots att det regnade senare under natten o morgonen..varmt o en skön promis till tåget för hemfärd på förmiddan...

En mysig helg

0 Läs mer >>
Idag möttes jag av denna syn på himlen...
Det hade regnat under natten också...
Ett spindelnät i gräset...dropparna hänger på de tunna trådarna som pärlor..:)
oj...vadan detta tro?..bubbel bubbel
Ja nu var det regndroppar som hänger på de fina trådarna i ännu ett spindelnät...
Och mörkare blir det..men inget regn eller åska..ännu...

En grå och lite kall ...

0 Läs mer >>
Praktmalvan i min trädgård har börjat slå ut..
En av mina pelargoner
Lite från naturen runt här som hamat på bild...
Så en nattfjäril som inte vaknat riktigt utan ligger kvar på en dyna på verandan...

Lite smått fångat på ...

1 Läs mer >>
Gårkvällen bjöd på denna brinnande solnedgång...
Ja nog är det helt otroligt vilka starka färger det kan bli....vackert är det i alla fall och lite magi över det hela..

En färgsprakande soln...

2 Läs mer >>
Jag tycker det är helt otroligt med hur vår natur kan skapa så vackra molnformationer på himlavalvet vårt...
Lite foton jag tagit senaste veckan när jag njutit av sommarkvällarna på verandan...

Himmlar så fint...:)

1 Läs mer >>
En sommar utan bär är ingen sommar...Jordgubbar och även blåbärens tid och även svamp som snart också dyker upp i våra skogar.Jag får nog ta mig en korg och plocka lite av dessa blåbär som verkigen är stora och många av redan...och nyttigt är det ju också.
Inget slår jordjubbar i alla fall..och gärna med lite glass till..:)

Bärtider...

1 Läs mer >>
Även en katt kan tycka att värmen gör en slö och trötter. Busan sover o snarkar så gott ute på verandan när jag sitter ute och långt in på sena kvällen...ett mysigt sällskap om än man bara hör hennes snarkningar..:D

Man blir trött i värm...

1 Läs mer >>
Här är en av de få rosor som klarat den hårda vinter vi haft.Efter en mycket regning dag står den där fullt utslagen med regndroppar som små glaspärlor på och glänsern i solen.

Enya &Trädgårdens ros...

1 Läs mer >>
Tänk vad man kan göra av ett par gamla utslita jeans...Jag satt en kväll och fick bara en ideé så där hux flux i skallen för jag behövde en ny tygväska.In o leta i en garderob,,,hummm..vart la jag alla gamla jeans som sonen inte längre kunde ha..??..japp där var ett par gamla utslitna trasiga Wrangler.Fram med symaskin..sax o så satte jag fart med att klippa..av med ett ben där...sen ett här och så tar vi och klipper ut fickorna..Så..då var det dags att börja sy ihop det hela...och vipps så hade det blitt en väska av jeansen..:D
Ja man kan få sina ryck ibland och detta lär bli mer av nu förhoppningsvis.....:)
Det lär bli lite variationer på väskorna sen...ingen lik den andre...och så ska jag se om det inte kan bli lite annat också sytt o skapat..nu har jag fått så många roliga ideér så jag får testa mig fram och se hur det kommer att funka bara..

Det bidde en väska...

0 Läs mer >>
Nog kom det regn allt här i förgår..jisses det bara vräkte ner så jag och Busan satte oss på verandan och myste till smattret på taket..en varm skön behaglig dag..ja även om det regnade på dagen.
Tunnan fylldes ganska snabbt och rann över...
Här ligger jag o bara myser med matte på verandan..
Ojjj...???..matte gick in måste kika in genom fönsret...undrar vad hon ska göra? kanske hämta nått gott..
Jag fick lite smarrigt att äta på och matte tog sig lite fika...sen satt vi där tills kvällen kom..
Matte tog sig en kvällspromenad lite senare..o jag gick in...

Himlen öppnade sig...