0 Läs mer >>
Ja så kan det gå..:)..ibland så går allt åt pipan o ibland så går det bra.
Det har i alla fall varit 1:a advent så jag ville ju ha lite av stämmning i min röra.Jag letade fram en ljustake och satte upp gardiner i vardagsrummet...såg genast lite mer ombonat ut...i fönstren..:)
Det såg mörkt o trist ut denna dag på himla...o blåser gör det också så plåten på fasaden tjongar när buskar o grannens lösa staket slår i..men Berit var det nog inte som slog till här...hon höll sig väl mer neråt landet även om hon slängde ut lite blåst åt detta håll också.
Jag var så trött o stel i hela kroppen..leder o allt värkte så jag vilade mer än gjorde annat denna dag...ja gardiner i köket fick jag upp även om det var ett par som kanske inte var vad jag tänkt mig...men lite bebott vill man att det ska se ut..
Mot kvällen så var det regn o blåst...men det kom även snöbyar så det stog härliga till också...blötsnö...ischh  o fyyyy :(
Ja hur det blir nu vet jag inte än...men jag söker med ljus o lykta nu efter en 2:a som inte står på sniskan så man går som på ett slagskepp i full storm...:)..skam den som ger sig...o det gör jag INTE hur än det är o blir..

Fortsättning på min f...

1 Läs mer >>
Ja var blev det av mig o mitt bloggande? Jo det ska jag berätta...
Det var en gång ..:) nää jag ska inte skämta även om det känns som ett stort skämt detta med min flytt.
Jag har slitit o packat..fixat o grejat och sett fram emot detta även om det kanske inte var så kul att behöva flytta....men situationen som utförsäkrad gjorde det svårt för mig med det ekonomiska samt att det kanske blev lite tungt med allt trädgårdsjobb....Nå väl..allt var ordnat med flytt o barnen mina kom och hjälpte till..flyttbil o allt drog iväg och när vi väl kom in...Poff,,,luften gick ur oss alla tror jag...Ostädat...skitigt..luktade rök o och annat gammalt ..ja tänk att nån har bott på ett o samma ställe 40 år utan att ha städat eller ens renoverat..jag som blev lovad att det skulle vara fräscht  efter städningen???..RENT...
Det blev att få omstädat, och spärrmålat så röklukten inte trängde igenom tapeterna när jag skulle måla om väggarna...ja det är en annan sak detta om att få målat eller ej..men drar det lite förkortat här bara.Jag fick tampas med hyresvärden om en hel del..bossen där.. men han var en hård kille..ville inte vika sig...med hot om hyresgästförening o gå vidare med detta så gav han sig med att jag skulle få målat med spärrfärgen med orden...Ja det är bara för att du är sjuk inget annat.*L*..dom ville inte göra något alls av renovering då allt ska göras om totalt...om 2 år???..ja jösses...bo i en sunkig lägenhet med tapeter som hänger...röklukt som gjorde min hals totalt igenproppad så jag blev hes..( jag med dåliga lungor)..och en städning som var totalt underkänd.Allt annat hade jag stått ut med...sprickor o att allt är gammalt o omordent...allt skulle ju bli nytt sen.Jag kunde ju inte sova i huset innan allt blev fixat så jag fick allt trava fram o tillbaks  till gammla radhuset o sova där med lilla kissen min så jag hade min bäddsoffa och en tv kvar bara där...ekade ganska tomt där..:).Så 1 vecka efter att vi drog lasset ner så kunde jag då äntligen flytta in jag med med kissen min.
Ja tänker ni...det kan man ju fixa med allt det där...på nått sätt så det blir bra...men ack nej...detta var inte det ända inte. När jag nu varit här lite mer under dessa dar så har jag märkt att jag inte mår så vidare bra...illamående...tar snesteg o känner mig snurrig ...ja som man vore på sjön...eller på fyllet..*S*... Men nix..jag tänkte att nu måste jag verkligen kolla...la en glaskula på golvet...O>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> tjofff...den rullade över hela rummet ..jahaaajaaa...hela huset har sjunkit och det rejält...visserligen är det gammal sjöbotten här och husen har stått sen 50-60-talet .Ja sen sa även hantverkare att det lutar...väninnan kände av det också...och jag..:)...detta kommer dom INTE att åtgärda vid renoveringen sen?????
Jag har ju min dåliga balans sen många år och nu blev det så uppenbart att jag kan inte gå utan att ta snedsteg o får ta tag i väggar o dörrposter  i radhuset för att inte trilla omkull...*suck*...ja är det inte det ena så är det det andra...får man vara glad eller?
Nu går jag och väntar på att få höra av någon på hyresbolaget då jag varit där och påtalat hur jag mår...att jag troligtvis inte kan bo kvar....ja vad ska hända härnäst...det vete fåglarna.... Det var lite i det hela så detta är det om upptagit mina dagar o tid nu.....ja viken jäkla flytt....mittt i allt annat som är men det är en annan historia...

Denna flytt...*suck*