1 Läs mer >>
Nu har det verkligen varit ett riktigt höstväder i flera dar..både dimma och regn så det känns ruggigt..men också en o annan solglimt.
Jag behöver både frisk luft och mina promenader även fast det kan vara lite ruggit o dimmigt ute. Flyttstöket gör en trött och ganska slut så det är skönt at ta sig en sväng så blir man lite piggare igen...sparka kring i löven kan ju vara kul också..:)Så tittar solen fram då bakom lite lätt gråvita moln och den blå himmlen syns..:DDet är tur att solen finns...visst..:) dåå blir man så pigger o glader.

Höst o dimmigt...

1 Läs mer >>
Igår fick jag en så härlig dag med mitt lilla barnbarn och charmtroll Rasmus. Solen sken och det var en kanondag för att ta en lång skön promenad runt Råsjön i Solna där son med famijen bor.Jag behövde verkligen detta i allt stök nu som blir med flytt o allt runt som händer mig. Lilla Rasmus gillar att kika på änder o ankorna..kacka som han säger.Sonen fick lite "arbete" gjort hemma med ansökningar till nytt jobb efter att nu ha varit hemma med lillkillen som pappa ledig.
Vi travande på och sen somnade lilla jag så gott i vagnen och jag gick där i solen och bara njöt av det ögat såg vid den lilla sjön.
Lillplutten trött och fick svårt att hålla ögonen öppna..
Här ser man nya Solna NationalArenan ta form i bakgrunden....
Vad skådar mitt öga???? Är det bara en "Häg ring "...eller ser jag rätt?
Ja jag såg rätt  det är en Häger som står där bland änderna...:D
När jag kikade bort över sjön mot den lilla ön mitt i såg jag flera Hägrar som stog gömda mer eller mindre i vassen...häftigt att se så många på en gång var det så självklart så försökte jag fånga några av dom med linsen.
Ja mycket mäktigt att se detta också som tornar upp sig bakom sjön... nya Arenan och Arenastaden som byggs upp sakta men säkert. Hotell och bostader samt ett nytt butiskcentrum och där kommer nog många fotbolls matcher att äga rum samt inomhuskonserter.

En underbar dag

1 Läs mer >>
Ja nu gör jag som fåglarna.... flyttar... men kanske inte till varmare breddgrader men dock  närmre vattnet och Mälaren :) men på samma ort. Efter många års letande o sökande så har jag nu fått ett litet radhus i området jag stått i kö för så många år.
Även om det känns tufft att flytta så är det bara att acceptera att man inte kan bo kvar nu med tanke på att man är ensam. Utförsäkrad från F-kassan...arbetslös o vet inte vad som komma ska och glad att det blev dit jag ville om jag blev tvungen att flytta på mig. Jag får fortfarande rabatter och en tomt att påta i nu och ett rum mindre att städa. Det blir en snabb flytt för redan i mitten på november nu så går lasset.
Hoppas detta är vändningen till ljusare tider nu...och att jag får lite mer positivt till mig... en nystart.
Här har jag upplevt både glädje o sorger och kanske det sista gör att jag behöver börja om på annan plats också även om jag lämnar många fina minnen nu kvar här så måste ju livet gå vidare.

Äntligen dax....

1 Läs mer >>
En skön höst promenad i solskenet. Löven blir bara gulare o rödare för att sen falla ner till marken nu.Snart kommer annat uppifrån som faller....de små vita stjärnorna som lägger sig som ett täcke över allt....men hoppas det dröjer länge till innan dess.Det är ju inte bara solen som lyser...nej för nu lyser vår måne för fullt igen och påverkar allt levande på vår jord...:)...Sömnen, irritation, raslöshet och lite dämpad blir man också..ja många bir det och jag är en av dessa.Så nu får man se till att inte bli helt mångalen ..hålla sig inne i värmen och inte stå ute o yla i kylan..:D

Inte bara solen som l...

1 Läs mer >>
Just det...Kanelbullens dag..:)
Jag fick ett ryck och bakade igår...fick sen se att det var kanelbullens dag 4 okt. så det passade ju bra.:)
Det har varit lite dött här med bloggandet igen...seg trött o lusten har väl varit si o så...igen.Jag försöker skapa
lite så gott det går..nått måste jag ta mig för så jag inte bara blir sittandes som en zombie..nä man får allt försöka om inte annat så för att inte deppa ihop helt.
Det blev en promis för att köpa lite mjölk och samtidigt lämna lite bakade bullar till yngsta sonen som kom från Oslo i helgen också. Han hade lite papper att fixa o sortera här hos mig och var över igår ett tag men snart åker han hemåt igen...ja till Norge o Oslo där han nu bostatt sig med flickvännen sin. Det känns tomt nu...ingen som ploppar upp bara så där o tar en fika eller vill bli klippt..:)...men men..nu har han sitt och skönt att dom blir vuxna o klarar sig själva om inte annat.
Så här vackert se det ut nu i träden på baksidan av mitt lilla hus...höstens varma färger lyser verkligen där nu.

Idag är det ju.....??