0 Läs mer >>
Vädret är det verkligen si och så med nu. Ena dagen snö..andra regn...sol...mulet..ja och humöret och orken också för den delen..:)
Jag fortsätter med flyttstök när jag ändå är på G...ja inte min egna flytt nu utan pappsens. Efter en längre sjukhusvistelse och sämre hälsa så har han nu fått ett tryggare boende med omsorg dygnet runt...skönt men innan allt runt är fixat är det mycket som ska göras. Det ska packas och sorteras ut samt papper hit och dit som ska ordnas och möbler som han nu inte kan ha ska bort...pianot ska sättas ut för försäljning (om det nu går?)....ja att ta det *piano* nu är väl inte att tänka på..:D..mycket är det.
Vi får göra det vi kan nu syster min och jag för att allt ska bli så bra det kan för pappsen vår. Och i helgen som var så fyllde han 92 år så då blev det tårta och gratta av med barn och barnbarnen.
Jag har hämtat mina nya glasögon också efter att dom justerats...men ser väl kanske lite si och så i dom än men ska ha dom nu ett par dar så får jag se om det kanske blir bättre. Jag har ju även börjat på data utbildningen nu som kommer att pågå 25-26 veckor fram..om jag nu klarar av det vill säga med både koncentrationen och orken och om nått nu fastnar i hjärnkontoret mitt....(är ganska rörigt där nu) att sitta 3 timmar vid en data tar ..inte bara på orken...rygg o lederna...resorna dit  och hem  men jag måste ju göra nått för att se om jag kan komma tillbaks till arbeslivet igen.Lite nya lärdomar och kunskaper är aldrig fel att ha då..
Vädret ja det har varit si och så med..ena dagen snöstorm
Och så detta då...regn och  0-gradigt ...slask ischhh :(
Ja inte är det så kul på gångvägar o vägarna nu..en blir lite blöt om fötterna :)
Det är banne mig inte kul när detta fryser på igen för då gäller det att man inte sätter sig på rumpan och benen far åt alla håll som Bambi...:D

Mycket är det..

0 Läs mer >>
Lite musik i vinterkylan på kvällskvisten att koppla av med
Ha en trevlig Helg :)

Winter Of The Heart

2 Läs mer >>
Nu är jag tillbaks igen efter många om o men med lite foton.Det har varit fullt upp med flytt hit och flytt dit så jag har inte orkat blogga ens.Det har inte gått så smidigt om jag så säger med något sen jag flyttade från mitt lilla fina radhus..ja som jag skrivit lite om tidgare...snett o vint blev det så balansen blev lite hipp som happ med o massa annat...usch ja..Inte nog med det...tappat mina läs glasögon i flyttandet och där har det varit strul också med att kunna skaffa nya...men men nu är det på G även med det som tur är.
Att se och skriva på datan och läsa...ja det går...men jag får kisa med ögonen och zooma in sidan så mycket det bara går..:)...man blir lite trött i ögonen och det känns grusigt..nog om detta nu är jag tillbaks i alla fall både i mitt gula fina radhus för ett tag igen och även med bloggandet.Men packa upp?..Nej det blir att leva bland kartonger ett tag framåt igen tills jag hittar ett annat boende för mig o min gamla Busan som hänger med än.

Jag kikade ut och fick se solen sken så vackert ute och träd och marken hade ett skimmer över sig av frost.
Jag bestämde mig för att ta med kameran när jag gick ut för att lägga på brev men när jag väl kom ut så gömde sig solen bakom tjocka moln...men lite fångade jag i alla fall på linsen

En Härlig dag