2 Läs mer >>
Hur lätt är det att sitta vid datan och lära sig något när man inte har glasögon och dålig syn? Ja det kan jag säga är ganska tröttsamt både för kropp o ögonen.Jag skulle få mina nya glasögon efter att jag tappa mina vid flytten sist och lagom till datautbildningen som började 20 feb nu.
Nu har jag fått göra om dom för fjärde gången men ändå så lyckas dom inte med att få till dom?? Det är bra konstigt för jag har ju gjort mina syntester och då sett bra i de som ska vara mina värden på min syn...men likt förbaskat så ser jag inte bra när jag väl fått dom.Det verkar gå *troll* i allt jag tar mig för...inget går smidigt utan ska jäklas för mig. Nu får jag se vad han säger nästa gång jag kommer och glasögonen ska vara klara..om dom nu blir *suck*......
Det har varit mycket nu och jag önskar bara att det ska bli lugnt nån gång för denna stress jag känner av gör kanske att man inte känner sig så alert och i stöten riktigt.Lederna som känns av mer nu och mitt höga blodtryck som jag hoppas få svar på varför och kanske utredningen jag gjort på Akademiska ang Stress och Miljörelaterade sjukdomar ska ge svar nu. Pappsens flytt också som blivit lite med både stök och pappersfixande samt alla samtal som man inte blitt klok på vart man ska vända sig med allt..ja ja..nu är det snart överstökat och både syster o svågern o jag är nog glada att slippa detta farande fram o tillbaks.Pappa är i alla fall på plats och det känns tryggt att veta nu att han har all hjälp vård han kan få.
Våren ja...den har ju faktiskt tagit sitt första steg fram mot varmare och ljusare tider...härligt. Snön smälter mer o mer...blött o blaskigt på sina ställen men snart är det helt  borta och barmark.Har i alla fall fått några små vårtecken fångade med mobilen på väg hem från kursandet :)
Som vanligt så ser det ut som jag har sjötomt när snön smälter undan..:)
Vårtecken i rabatten..Snödropparna tittar upp och står i knopp...nu går det snabbt framåt...Härligt :D

Strul och åter strul