0 Läs mer >>
Ja nu är det på tiden att man börjar se om sin lilla täppa......igen :) Jag har delat de få växter som stått kvar efter att jag flyttade...hummmm...de jag haft i min lilla rabatt här grävde jag upp och är utplacerade lite här o var hos andra för dom skulle jag haft i min nya trädgård...(som inte blev nått me )..så nått vill jag ju ha som blommar tills den dan jag hittar ett annat boende.
Det är härligt nu när värmen kommit mer o mer och soliga fina dar att ta vara på.Kameran är som vanligt med i fickan när jag tar mina rundor i naturen och ett o annat fastnar på linsen..
Ett rådjur som inte alls ville vara med på bild for iväg som ett skott när den såg att jag tog upp kameran. Den hade stått så lugnt o stilla  när jag kom gående att jag inte märkte den först. Stora vackra ögon som tittade på mig och den undrade säkert vem jag var som inte ens såg åt hans/hennes håll först..
Ja snabbt gick det när rådjuret fullkomligt flög över ängen bort ifrån mig...
Så fångade jag lite annat på linsen som INTE for iväg utan stog kvar där och visade hur vacker naturen är nu...
Rönnbärsträd i full blom
Maskrosor som lyser som solen
Ormbunkar i skogskanten
I skrivandes stund så regnar det ute och idag var det även blixt o dunder men lite blöta gör bara gott för vår natur. Solen kommer snart tillbaks igen och lyser på oss så vi får massa ny energi :)

Pysseldags...

2 Läs mer >>
Livet kommer ibland med  tider av sorgliga händelser för oss alla...nu ännu en som drabbat familjen min.
Min goa pappa somnade stilla in den 7 maj efter en lång tid av olidliga smärtor och lidanden 92 år gammal.
Det är svårt att se en människa lida så som han gjort  men han var envis den mannen..tog sig igenom mycket under många år. Nu får han äntligen ro och slipper lida...lilla pappsen min.
Det har varit mycket att tänka på nu med hans borgång för mig och min syster...allt som ska ordnas med papper o boendet...begravning och allt runt den.Det är inte en lätt tid nu...men man måste försöka ta tag i dagarna så gott det går i alla fall.
Nu mot himlen och alla kära änglar Du far..
Men många fina minnen Du lämnar till oss kvar...
I våra hjärtan vi nu för alltid dom spar
Att få hämta ny kraft och energi i naturen är nog det man behöver nu....Naturen har en läkande effekt på vår själ ..att få känna dofterna...lyssna på fågelkvitter...ja bara att få gå där och se hur vacker vår natur är när allt börjar blomma denna tid är en lisa för själen.En skön kvällspromenad med kameran i handen fångade jag dessa bilder i helgen...
Ja vad månne detta vara för träd?Kottar i rader...
Ja detta är faktiskt ett Lärkträd...något jag faktiskt inte sett eller vetat  tidigare. Man lär sig något nytt varje dag.
Kärringtanden har redan börjat blomma....
Liljekonvaljerna står där i kvällsolen och sprider en ljuvlig doft...
Solen försvinner sakta ner bakom träden ...
Kvällarna är ljusare nu och det är inte lätt att somna så det blir TV:n som får söva lite tills mörkret kommer..

Sorg...