0 Läs mer >>
Det blir tyvärr glesare o glesare med blogginlägg här. Jag har nog om jag ska vara ärlig tappat lite av lusten och vet inte längre vad jag ska skriva om eller lägga in här som kan vara av intresse eller ens läs och sevärt för andra än mig själv.Just att bara få skriva av sig kan kännas skönt när det blir lite mycket runt en som man har att ta tag i...eller när man kanske inte mår så toppenbra...så det gör jag nu.
 
Jag kanske får börja om på ny kula när jag flyttat igen för just nu känner jag mig mer som en virrig flyttfågel som inte vet vilket väderstäck jag ska åt..
 
:)...ja nu blir det ännu en flytt och denna gång så hoppas jag det blir bra i slutändan.Det har varit ett evigt letande och jobb för att få till ett byte av mitt radhus.Detta gick fort då jag satt ut annons på Facebook på en sida för byte inom kommun...nja...fort o fort men när en nappade för nu c:a 3 veckor sedan så gick allt med en himla fart. På lördag den 29/9 går flyttlasset igen. 
Det  är både skönt att komma iväg och jobbigt nu. Jag står upp över öronen i kartonger...o säckar mm...mycket ska slängas...igen... för andra gången ja man kan inte fatta att det är så mycket egentligen när man väl börjar rota bland allt..uschh men ändå är det mesta packat sen förra flytten ..men mycket har jag ju fått plocka upp som behövts.
 Tog mig en fika paus nu och tänkte...nää nu måste jag få ur mig min frustration på nått vis..och så blir det här..jisses ja. Att vara ensam är banne mig inte alls så lätt..inte när man ska flytta och allt bara hopar sig över en som ska göras.
 
 Jag känner mig som en flyttfågel...:)..när hösten kommer ger jag mig av ..men denna gång vill jag inte komma tillbaks..ja till mitt nuvarande radhus utan stanna i det nya radhuset.
 
 
 
 
 
Det har inte stått helt still utan varit lite som hänt och blivit gjort och får kanske lägga upp lite av det och skriva om...men inte just nu ..kaffepausen är slut och det är dags att sätta fart igen med flyttstöket.Snart är jag tillbaks med lite ntt förhoppningsvis när allt lagt sig och jag kommit i ordning..
kram från /Flyttfågeln
 
 
 
 
 
 

Stiltje igen...