1 Läs mer >>
Hej igen ..Det var ett bra tag sen jag skrev något så det är på tiden att jag gör nu.
 
Det har varit en hel del pyssel sen sist både med odlingslotten och hemma med diverse alster jag tillverkat och renoverat så jag har varit lite aktiv i alla fall även om jag varit och är otroligt trött i både kropp och själ.
Det blir lite då o då jag fixat och mycket vila mellan så jag inte tagit ut mig totalt för kroppen vill ju liksom inte..:)
 
Jag har nu fått besked i alla fall om framtiden..sjukpension som det kallades förr för kommer jag att få med början i september. Äntligen kan jag känna mig mer lugn och slippa känna press o stressen vad som komma ska och inte veta vad F-kassa o AF ska hitta på. Det har varit jobbiga år och nu äntligen kan jag i alla fall veta vad jag har att rätta mig efter..känns mer tryggt också även om jag kanske inte mår bättre men jag vet i alla fall att nu kan jag kanske planera lite bättre för mig.Nog om detta.
 
Här kommer lite bilder från lotten där det nu växer så det knakar och det blir en massa jag nog får ta hand om :)
 
Lottägaren själv i solahatt :)....
 
 
 
 
 
 
 
Jag ska försöka uppdatera lite oftare och lägger även odlingslotten i en egen kategori ..det gäller att det inte blir för rörigt med alla mina intressen hit o dit :)
Ha en helt underbar fortsättning på denna helg../Kram Anni
   
 
 

Sommarhetta...