Bloggtorka ?

Nog har jag haft bloggtorka allt. Trött och kanske lite ur balans , värken gör sitt och vädret med och det har ju varit lite si o så med nu över hela landet. Stormar..snöyra...regn...kallt , milt halt...ja nog har det varit o är lite upp o ner.
Jag har pysslat lite inför jul och målat om en tavelram till en av mina egna oljemålningar..från guld till vit..blev i mitt tycke finare eftersom jag också inte är mycket för guld ..silver är då mer i min smak men denna blev som sagt var vit.
 
 
Ser lite finare ut mot bord och stolarna..egen designade lampan syns och så adventsljusstaken som också fick ett "lyft" med vit färg...humm..? Det serr ut som väggen går i en båge där tavlan sitter...en synvilla bara :) "nån" bakom linsen som klantat sig ..(jag).
 
 
 
Jag har försökt att göra om sidan lite då mitt PRO medlemskap går ut och mallen jag haft kommer ju inte att funka då. Jag satt och pillade med headern och letade lite silverkulor och fixade dit och så blev den då så här som syns nu efter lite effekter och färglager mm.. den får duga så länge.
Tänk att snart är det ett helt år som gått igen..tiden rinner iväg och man blir inte heller yngre :) Jag ska försöka ta nya tag efter nyår och hoppas också att jag kanske känner mig piggare och uppdaterar lite bättre.
Nu ska jag ta mig lite fika och glögg...ja det är Lucia idag men har varken sett eller hört nån men säker har många andra firat denna dag. ...Kram  /Anni
 
Mina små nissar får väl lysa upp lite istället för Lucia...
 
 
 
 
 
 
 
 
                             
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Leif i Lunde:

skriven

Hej Pyssel-Maja, jag har inte sett någon Lucia heller, blåste hon verkligen bort???
Jädrans Ivar.!!!

Men kan ju lätt se Dig med Luciakrona o ljus i handen...!!!

Ha en bra Lucia-kväll nu och unna dig nåt gott till kaffet...

Lucia-Kramen....!

Svar: Ja jag tror bestämt hon gjorde det Leif ..:)
Kaffet o glöggen slut o jag med nu så nu blir det att krypa till kojs...kramen från mig
Anni

Kommentera här: