Gott Slut...

Jag har inte varit aktiv på ett bra tag  igen men förhoppningsvis ska jag ändra på det.Nu så jag önskar ett gott slut på detta år och hoppas vi får ett riktigt bra och positiv år 2014. 
Nu sitter jag och inväntar nya årets början med en kopp kaffe och med TV:N som sällskap och känner mig ganska så slut och trött. Hostar och är hes så jag ska bara försöka att hålla tyst...ganska lätt när man inte ha nån att prata med :)..ja bara en TV som står där i hörnet av rummet och den lär inte svar om jag nu skulle få för mig att prata med den.Jag är förresten ganska sur på den och ska vara ärlig och säga att jag faktiskt skällt ut den..jodå inte bara 1 gång utan ett antal ggr nu den senaste tiden..ja TV:n. 
Den är väl kanske inte den bästa på att vakna till liv..man får ge den lite extra energipuffar genom att dra ur kontakten och sätta i ett antal ggr...si så där upp till 10-?? ..2 ??..25 ggr ungefär..så där. Det börjar bli lite jobbigt detta att sitta där på golvet framför TV:n och svära och be om vart annat att den ska vakna upp och håla sig vid liv..*ler* nog för att den har några år på nacken men det har en annan också :)..
 
Nu ska jag stappla ut i mitt lilla kök och ta fram lite glass...bra att kyla ner min svidande hals med och ger även lite svalka.Detta blir det sista bladet för detta år jag präntar ner lite i bloggen...nästa år blir det  förhoppningsvis en bättre mer innehållsrik "bok"  jag kommer att börja på. Tack för detta år från mig till Er ...vart ni än befiner er i detta Nu. /kram Anni
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Leif i Lunde:

skriven

Klart att 2014 blir bättre Anni, *ler*...!
God fortsättning nu på det nya Året, Kramen....!

Svar: God fortsättning på året Leif..Ja vi siktar in oss på det nu att det blir ett kanonbra år :)
/Kram Anni
Anni

Kommentera här: