1 Läs mer >>
 
Det blir inte mycket bloggande nu då man mest är ute och försöker ta vara på sommaren. Vissa dar sol andra med blåst och grå moln och regn...men det är så sommaren är..blandad kompott av vädret. Många minnen från sommrar förr har dykt upp och det är både med glädje och lite sorg man tänker på allt man varit med om under alla sommrar som gått. Det är blandade känslor som sagt...tårar som tränger fram och trillar på kiderna....vissa minnen som får en att skratta och känna värmen i hjärtat sitt.
 
Denna låt spelades ofta och tror nog många minns den också..Summer time..
 
 
 
 
Lite av mina sommarbilder att kika på till Mungo Jerry och hans sommatider..:)
 
 
 
 
 
 

Sommartid...

1 Läs mer >>
Efter många dagar av värme och sol kom ovädret hit med besked.Jag har gått över 1 vecka och haft värk i huvud o kropp och varit mer eller mindre slut och trött..väderkänslig som jag är men sen gör min Fibro mycket till också.
Himlen mörknade mer o mer och sent inatt var det visst åska också för jag hörde muller långt bort.
Att det kan vara pampig med alla vita moln som seglar på en blå himmel men med de mörka tunga ser det mer oroväckande ut...även om det är maffigt på sitt sätt..
 

 
 
Idag såg det mer ut så här....ett bildspel jag gjort och lagt upp. Jag gjorde en liten videosnutt på regnovädret och blixar o dundret också men kanske den blev lite för skakig så det blev detta istället.
 
 
 
 
Lite blomster och en liten gul fjäril som satte sig  på en blomma fångat på linsen
 
 
En gul blomma som växte vid vattnet i vassen
 
 
 
Nu har de mesta mörka molnen dragit förbi och vita molnen börja skifta i rosa då solen börjat går ner här.
Bättre med rosa moln tycker nog jag :)
Kram /Anni
 

Oväder...