0 Läs mer >>
Härligt när solen skiner från en klarblå himmel när man vaknar på morgonen ..man får lite vårkänslor.
Gårdagen blev en shoppingdag kombinerat med motion :) Jag gick vägen som går genom hela Bålsta ..ja nästan hela..
Lite småpyssel blev det både här o där innan jag vände hemåt.Väl hemma satte jag mig med en kopp fika och plockade fram allt jag handlat. När jag sitter där vid köksbordet och pysslar så kikar jag ut och ser detta på himmlen...det var lite mäktigt fakisk och kanske inte vad man ser så ofta....bilderna får tala för sig själv.
 
 
 
Idag blir det nog vila och inga långa promenader för shopping *ler*..men postrundan får jag nog lova att gå lite senare framåt dagen.Nu ska jag ta mig en påtår och sen sätta fart med denna dag.
 
 
Ha en riktigt skön dag !
/Anni
 

Ännu en solig dag....

2 Läs mer >>
 
Dåligt med sömn har det varit ett bra tag men jag är inte van med att man hör sina grannar så väldans väl i hyreshus. Betongväggar har ju en tendens att förstärka alla ljud och en del tror jag är nattmännskor som stökar runt med träskorna på sig *S*. 
Jag somnar sent och vaknar flera ggr om på natten sen blir jag väckt runt 3 -4 snåret och ligger  bara och slummrar tills solstrålarna kikar in i sovrummet då går jag upp. Jag har känt mig lite down nu ett par dar och det känns väl kanske inte så bra i kroppen heller. Tog mig i kragen och tog en promenad innan jag gick postrundan men det var bara massa reklam inget kul i låddan som dimper ner...men en skön promenad var det i alla fall..lite piggare blev jag också.
 
 
 
Här var jag ute i veckan med kompisen och hennes lilla vove vid odlingslotterna ..lite bus och lek :)..Kompisen bakom kameran som jag sen också förevigade med sin lilla busiga vove
 
 
 

 
 
 

En uppiggande promena...