2 Läs mer >>
 
Äntligen sitter den på plats min kökshylla jag gjort av en lastpall. Nu börjar det mer o mer bli som jag vill ha men det är långt kvar dit och kanske hinner jag ändra mig många ggr :).
 
Lite småpyssel är det men kul att ha lite att göra och att göra saker själv känns faktiskt roligare också. Man får som sagt var göra det bästa av den skrala ekonomi man har som sjukskriven..man har ju inte direkt överflöd att ta av.Det blir väl något annat gjort av den bit som är kvar av lastpallen men nu blir det nog mer lotten som ligger överst på listan vad som ska fixas.
 
Kaffekoppen påfylld och ska sätta mig och bläddra runt lite bland nyheterna mm...
 
 
 
En lite närmre titt på hyllan...
 
 
 
Nu blir det lite sen fika efter allt pysslande inne denna dag. Grått väder och lite avslagen är jag även denna dag men hoppas solen kanske dyker upp snart igen. 
 
Kram Anni
 
 

Mitt kök...

2 Läs mer >>
Det var ett tag sen nu men ibland kommer annat ivägen och då blir det lite bortglömt med bloggandet.
Här kommer i alla fall något som jag präntat ner efter en dröm jag haft och kände att jag ville skriva av mig här lite.
 

En dag jag vaknat av och till med huvudvärk och värk i armar och händer.Det är molningt och grått ute och inga fåglar kvittrar utanför som dom brukar.Jag stapplar mig upp och går ut i köket för att brygga lite kaffe och göra något till för att äta så kanske det känns bättre? Orkar inte dricka upp kaffet och går och vilar på sängen istället...trött och lite ur gängorna somnar jag där.Jag vaknar av att ha drömt en minst sagt underlig dröm och som får mig lite skakig.

Min kära goa pappa har hälsat på i drömmen genom att där först ringa på telefon och gett mig en chock...han är ju borta?..Hur kan du lilla pappa vara i telefon då?

Han låter lite vimsig och omtumlad själv..."Ja jag fattar inte heller säger han men du får inte bli rädd ...-"Jag går alltid bakom dig så du vet om du hör några hasande steg..så om du vill mig något så vet du. Det blir en lite förvirrad stämmning runt mig där många rör sig... bl.a barnen och även andra. Jag pratar på i telefon och ju mer vi pratar så blir jag mer o mer förvirrad för han börjar visa sig och står sen där framför mig.Vad som sägs mellan oss i telefon berör mig på ett speciellt sätt ...han är så försiktig för att han vill inte att vi ska bli rädda eller skrämda av hans närvaro...men han ville så gärna komma och vara med oss lite då han saknar oss men vet att det kanske är dumt att visa sig.

Det verkar vara runt jultid detta men i andra stund inte för det är mycket stök i köket och runt med diverse matlagning och annat pyssel ...en väldig konstig känsla allt detta som händer och allt är en röra bara för det finns ingen vett o reson i allt som är i drömmen. Ja att detta var en av de mest berörande drömmar jag haft nu på länge är ett som är säkert...många känslor som stannat kvar när jag vaknar igen och får mig lite funderande också. Vad hände?..Vad ville detta säga mig och varför känner jag mig nu så dämpad och känslosam?
Många tankar snurrar där uppe just nu och tänker även på alla kära som jag nu saknar här på vår jord...
min kära mamma...farmor som alltid fanns där för mig och syster min när mamma inte fanns kvar i livet.
Min älskade partner som rycktes bort alltför tidigt från livet ,så min lilla pappa då som kämpade så tappert genom livet med så mycket och fick stå ut med olidliga smärtor under sina sista år. Alla har det nog bra där dom nu är och fria från både sjukdomar och smärtor...ja det känns som om dom alla finns runt oss trots allt.

Vi bär med oss alla härliga minnen för dom kan ingen ta ifrån oss ...dom är fortfarnade älskade även om
dom inte finns vid vår sida och kan se dom..Vi tänker på dom var dom än är...dom kommer alltid att vara
saknade även om vi bär dom med oss i våra hjärtan och tankar. Ibland kanske vi skymtar någon av våra
kära i en folkmassa eller på nån plats...ja dom finns där i våra liv och kommer att följa oss tills den dagen
vi själva lämnar jordelivet för att mötas på en annan plats..en underbar plats där all Kärlek och gemenskap
finns och ingen behöver känna sig ensam eller övergiven...eller saknad.

Det är tufft för oss många ggr i livet på ett eller annat sätt som gör att vi känner oss helt ensamma..övergivna
eller oälskade...fast vi kanske har många runt oss som nog skulle sakna oss en dag....den dag vi inte finns här längre. Vi har nog alla ett stort behov av att känna oss behövda...älskade och trygga i livet....att få visa vår kärlek och ge inte bara som man/kvinna utan även som barn.
Det är svårt att kanske erkänna att man känner sig ensam..att man längtar efter någon att få ge och få kärlek av som också vill ta emot och kan visa tillbaks.Kärlek är så mycket..inte bara mellan man och kvinna utan till allt som lever och finns där runt oss..naturen...djur och människor...våra medmänniskor....

Det var många tankar och funderinga mm... som denna dröm gav mig. Det blev lite rörigt i mitt lilla huvud men
som jag här försökte pränta ned en del av i alla fall. Ja resten av tankar snurrar fortfarnade runt i en salig röra och går kanske inte ens att få ihop till ord...bara en förunderlig känsla som stannar kvar där som sprider sig ner i kroppen.

Tankar efter en dröm av Anni

 

 

Drömmar..om änglar