1 Läs mer >>
Nu har jag fastnat i tejpen tror jag :)..om inte annat så för tekniken med att skapa med den i olika motiv och annat kul. Det känns bra att kunna göra något pyssel när man inte är i form att kanske ta i med några större projekt. Har väl inte varit så pigg nu på ett tag och det är Fibron som spökar mest och gör en lite frustrerad. Skulle man kunna byta kropp så vore det j toppen :)..en som är på alerten ..pigg och full med energi utan massa krämpor. 
Nää man får allt vara glad att man kan stå på benen och inte har det värre än det är....
 
 
 
 
 
 
--------------------------♦-♦--------------------------
 
 
 
Kvällen är här och mörkret gör en ännu tröttare...så tänd lite ljus och mys nu vart ni än befinner er
eller vad sägs att tända en sån här ...om man har ??...
 
 
 
 
Kramen från Anni
 

Tavelpyssel..

4 Läs mer >>
Jag har nog gjort många *tavlor* i mitt liv men man lär sig efter varje man gör...på ett eller annat sätt :)
Här en helt annan tavla och det är ännu en jag gjort med aluminiumtejp. Innan var den helt vit och uppbyggd med Model pasta bara så det blev mer av relief av motivet och den är nog omgjord ett par ggr innan den nu fick se lite mer metallisk ut istället.
Det är ju lustigt detta när man ser något nytt då fastnar man med just denna grej och håller på ett bra tag. Jag har nog för många projekt på G nu...halvdana men bra att kunna skifta då man fastnat lite med nått av dom och göra klart nått annat.
 
 
♦__________________♦
 
 
Det har varit ännu en dag av grått o trist väder och jag har gått och varit frussen hela dan här. Förstår inte att man kan vara så trött heller ..nja visserligen sover jag dåligt men har gjort nu i många år.Denna värk börjar bli lite jobbig tycker jag även om man försöker undvika att ta ut sig eller göra saker man vet förvärrar. Deppigt blir det när man inte får ordentlig sömn också sen är det mycket annat som ligger där bakom ..denna ensamhet man känner av också till o från...mest till ..tycker jag :)..Man får prata med sig själv så får man svar men sen om det är nått vettigt svar det är en annan femma.
Nu har det blivit mörkt och klockan har dragit iväg igen fast man tycker dagarna blir superlånga när man inte gör något speciellt.Därför försöker jag så gott jag kan att få nått för händerna men ibland så går det bara inte...ork och lusten bara rinner av en. Nu till nått annat som rinner...hälla upp vatten i kaffebryggaren så jag får mitt kvällsfika sen framför dumburken..den som jäklas med mig genom att stänga av sig så fort jag sätter på den...dra ur kontakt...sätta i...dra ur kontaktt o sätta i...så får jag hålla på ungefär 5- 8 ggr innan den går igång ordentligt...jisses snart smäller den väl högt här och exploderar. Nää ny TV skulle ju kanske behövas.
Nog med mitt *prat* nu drar jag mig mot köket och fixar mitt kaffe.
 
Ha en trevlig kväll /Anni                    
 
 

Ännu en tavla...

0 Läs mer >>
En helg med lite pyssel och skapande har det varit trots värken som kommer o går.Det blir som terapi för att inte känna efter och skingra tankarna lite då jag även varit lite extra dämpad som oftast denna tid.
Jag fick blodad tand när jag gjort tavlan i Aluminium så jag satte fart att göra en ny men mycket större 50x70 blev den. Här är grunden jag börjat *bygga upp* med spakel...tårtpapper som jag tog spetsen på och så klistrat och klippt bokstäver...samt små hjärtan i trä och metallknapps ringar. När det torkat så började jag lägga på tejpen...
 
 
 
 


 
Sen när allt är inklätt och skrapat fram detaljerna mer så tar jag färg på. När jag torkat bort och putsat till den lite så blev resultatet så här... 
 
Det har ju också varit en helg med många  tankar och minnen på de kära som nu inte finns med oss här på vår jord. Ljus har tänts och gravar har dekorerats med kransar och blomster.
Jag var till mina föräldrars grav och min lilla farmors och satt lite fint  och tände ljus. Vackert med alla fina kransar och ljus trots att det var mulet och grått.
 
 
 
 
-----------------------♥-----------------------
 
Ha en fortsatt trevlig Söndag / Kram Anni
 
 
 

Allhelgona helgen..