Allhelgona helgen..

En helg med lite pyssel och skapande har det varit trots värken som kommer o går.Det blir som terapi för att inte känna efter och skingra tankarna lite då jag även varit lite extra dämpad som oftast denna tid.
Jag fick blodad tand när jag gjort tavlan i Aluminium så jag satte fart att göra en ny men mycket större 50x70 blev den. Här är grunden jag börjat *bygga upp* med spakel...tårtpapper som jag tog spetsen på och så klistrat och klippt bokstäver...samt små hjärtan i trä och metallknapps ringar. När det torkat så började jag lägga på tejpen...
 
 
 
 


 
Sen när allt är inklätt och skrapat fram detaljerna mer så tar jag färg på. När jag torkat bort och putsat till den lite så blev resultatet så här... 
 
Det har ju också varit en helg med många  tankar och minnen på de kära som nu inte finns med oss här på vår jord. Ljus har tänts och gravar har dekorerats med kransar och blomster.
Jag var till mina föräldrars grav och min lilla farmors och satt lite fint  och tände ljus. Vackert med alla fina kransar och ljus trots att det var mulet och grått.
 
 
 
 
-----------------------♥-----------------------
 
Ha en fortsatt trevlig Söndag / Kram Anni
 
 
 

Kommentera här: