Ännu en tavla...

Jag har nog gjort många *tavlor* i mitt liv men man lär sig efter varje man gör...på ett eller annat sätt :)
Här en helt annan tavla och det är ännu en jag gjort med aluminiumtejp. Innan var den helt vit och uppbyggd med Model pasta bara så det blev mer av relief av motivet och den är nog omgjord ett par ggr innan den nu fick se lite mer metallisk ut istället.
Det är ju lustigt detta när man ser något nytt då fastnar man med just denna grej och håller på ett bra tag. Jag har nog för många projekt på G nu...halvdana men bra att kunna skifta då man fastnat lite med nått av dom och göra klart nått annat.
 
 
♦__________________♦
 
 
Det har varit ännu en dag av grått o trist väder och jag har gått och varit frussen hela dan här. Förstår inte att man kan vara så trött heller ..nja visserligen sover jag dåligt men har gjort nu i många år.Denna värk börjar bli lite jobbig tycker jag även om man försöker undvika att ta ut sig eller göra saker man vet förvärrar. Deppigt blir det när man inte får ordentlig sömn också sen är det mycket annat som ligger där bakom ..denna ensamhet man känner av också till o från...mest till ..tycker jag :)..Man får prata med sig själv så får man svar men sen om det är nått vettigt svar det är en annan femma.
Nu har det blivit mörkt och klockan har dragit iväg igen fast man tycker dagarna blir superlånga när man inte gör något speciellt.Därför försöker jag så gott jag kan att få nått för händerna men ibland så går det bara inte...ork och lusten bara rinner av en. Nu till nått annat som rinner...hälla upp vatten i kaffebryggaren så jag får mitt kvällsfika sen framför dumburken..den som jäklas med mig genom att stänga av sig så fort jag sätter på den...dra ur kontakt...sätta i...dra ur kontaktt o sätta i...så får jag hålla på ungefär 5- 8 ggr innan den går igång ordentligt...jisses snart smäller den väl högt här och exploderar. Nää ny TV skulle ju kanske behövas.
Nog med mitt *prat* nu drar jag mig mot köket och fixar mitt kaffe.
 
Ha en trevlig kväll /Anni                    
 
 

Kommentarer:

1 Amanda CL:

skriven

cool tavla :)

2 Mathias&Rebecca:

skriven

Den var ju väldigt fin! :) Ha en underbar kväll! :)

3 elin wahlberg:

skriven

vad fin!

4 Anni:

skriven

Tack snälla Ni :)..det är så kul att få höra vad andra tycker om det man gör...Ha en härlig kväll /Anni

Kommentera här: