En dörrskylt målad

 
Idag har det varit full rulle både ute och inne. Jag har i alla fall målat fast jag mest suttit still men byggkillrna har jobbat dessto mer och rört sig med att fixa vägen och tomterna på framsidan..även inne med att spruta upp isolerig på vinden så det såg ut som det snöat inne :)..
Målandet ja..jag har fortsatt på den skylt jag sågat till och fått lite som gammalt trä..målat i gråton. Nu tyckte jag det var dags att göra nått av den så det blev en dörrskylt jag kan sätta upp på min dörr nu när det ska målas om så det kommer att se nytt o fint ut. Målat med Acrylfärger då den hänger ute så den tål lite. Märker att jag lagt av mig med textandet lite så jag får nog öva på så kanske det kommer..men man ser ju i alla fall vad det står :)
Det blev lite blommor och blader på och text Välkommen.Satte i ståltråd ganska grov så den håller i många år att hänga där nu :) om jag inte gör en ny när jag tröttnat på den.
 
 
Nu blir det nog lite mer av hantverkande när hösten kommit och jag inte har lotten att pyssla med. Det finns ju ideér så jag lär nog vara sysselsatt hela vintern fram tills i vår om jag ska hinna få nått klart :)
Jag ska måla om min säng..TV bänken...bygga lite blomlådor som jag ska ha sen på min lilla uteplats..ja dom ska målas och så lite annat pyssel jag tänkt mig...ojjojjj...ja vi får väl se vad som händer med alla mina ideér..om det blir nått gjort..?...förhoppningsvis något av allt i alla fall.
 
Nu ska jag ta mig lite kvällsfika och kanelsockerkaka jag bakade i morse..Ha en trevlig kväll på Er..
/Anni
                                                          
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 monica:

skriven

Oj vad det händer mycket hos dig. Jättefin skylt. Tycker inte att du har kommit av dig. :-) kram

Kommentera här: