En gråmulen Lördag...

 
 
Det var skönt att få sova ut idag utan att bli väckt av massa oljud av byggstök utanför. Visserligen är jag fortfarande trött och har varit ett bra tag eftersom värken tar på mig med dålig sömn. Min högerarm spökar igen också och troligtvis så har jag en inflammation igen...bara vila och tabletter som gäller.
Tänk om man kunde få krypa ur sin egen kropp ibland och bara få vara som förr *ler*...piggelin och full fart framåt utan alla skavanker och annat man fått genom  åren.
Men man har ju lite sig själv att skylla också.. "När envisheten tar över förståndet så får kroppen lida...eller vad man säger.Man ska nog inte vara för envis men ibland så får man nog lov att vara det om man ska klara sig själv..när man inte har annat till hjälp....eller låta bli helt enkelt. Nåväl nu får jag i alla fall bara acceptera läget om man så säger..det är som det är med kroppen och värk och då får man bara göra det bästa av situationen.
 
Nu har jag fått hem svart metalltråd som sonen inhandlat åt mig så jag (när armen är okey) kan göra lite saker i luffarslöjd igen.Det får bli lite lugnare på hantverksfronten nu ett tag i alla fall fast lite kan jag ju försöka då o då.
Utan ideér och kreativitet vore nog livet ganska trist för min del..det är ju det som får mig att må bra. När jag har något för händerna att pyssla med....nya idéér föds under tiden jag håller på med något och kanske lite för många också :) Hur ska man kunna göra allt ? Nej det blir vad man kan och har tillgång till i både plånboken och matrial hemma sen ockå hur man känner sig från dag till dag.Vissa dar vill man bara dra täcket över sig och önskade att man var på en helt annan plats. Så är det nog för alla då o då i livet..att man har sina dåliga dar.
När jag har mina "dåliga dar" då drar jag mig undan för jag är inte så "sällskaplig" av mig då även om jag inte är så i vanliga fall kanske heller. Jag är och har nog aldrig varit mycket för "Sällskapsliv" utanför hemmet...eller Föreningsmänniska som far på en det ena än det andra för att träffa folk och göra saker tillsammans. Ja vi är olika till personlighet och hur skulle det se ut om alla var stöpta i samma form?..Jisses så trist :)
 
Nu blir det en lugn dag inne i värmen och får vila kroppen så gott jag kan. När mörkret kommer tänder jag lite ljus och kryper upp i soffan framför TV:n...den som snart ger upp totalt men glad så länge den inte stänger av sig själv efter många avoch på tryckningar..den har nog kort o dåligt minne nu :)
 
Ha en Skön Lördag vart ni än är /Kram Anni
 
 
 

Kommentera här: