Tron har vi nog alla..

Det är det sista vi ger upp är hoppet..och Tron på något vi kanske längtar efter eller saknar..vad det än månne vara.
Så mycket fint man kan skapa och göra när man ser olika sidor på nätet. Hantverk av alla slag och pyssel både stort och smått sätter fart på min fantasi och skapar lusta. Det bästa som finns när man kanske vill ha annat att tänka på när man är lite nere och kanske ledsen.
Igår var jag och inhandlade lite silvertejp..najtråd , spakel..och lite annat pysselmatrial och satte fart med skapandet.Efter många om och men och ändringar hit o dit under tiden jag pysslade så blev då denna till.
Silvertejp som jag klätt över pappbitar och diverse småsaker jag hittat i lådor...metallknapp och spets , kaffeskedar i plast , stora tändstickor och snöre. Ja det blev lite spacklat under så jag fick lite ojämnheter. Sen blev det målat med svart akrylfärg som jag tog en trasa innan det torkat och tog bort det mesta så jag fick fram konturerna. Det blev duttande med lite andra färger också lite svagt så den skulle få en lite gammal sliten stil.
 
Så här blev då resultatet...min första jag gjort med denna teknik..
 
 
 
Eftersom det idag är en speciell dag för mig då det är 7 år sedan min älskade partner gick bort idag så tände jag ett ljus och skänker honom många varma tankar dit han for..Hoppas du har det gott i Nangiala...min Ängel
 
Din egna Ängel /Anni
 
En underbar låt av Celine Dione som betyder mycker för mig vill jag dela med mig av denna dag.
 
 
 

Kommentarer:

1 Leif:

skriven

En läcker Tavla har du verkligen fått till, jättefin min vän,,,,

Ditt tända ljus o dina tankar till din vän är vackert, Anni,,,,

Och vacker musik har du fått med i detta inlägg,Angel,,,,,

Önskar dig harmoni o lycka, varm kram.....!

Svar: Tack Leif ..kram till Dig /Anni
Anni

Kommentera här: