Lite inredning..

Idag har jag suttit och funderat på hur jag ska göra med mitt gammla barndoms linneskåp..ska det stå där det står?? Eller ska jag möblera om kanske?..måla eller ej ? Ja många tankar om detta skåp finns men inget jag riktigt fastnat för än. Vill ju inte måla och sen kanske ångra mig. 
Jag försöker få till det lite i samma stil men det är ju inte så lätt alltid..det kostar ju lite också och det är inte alltid man kan lägga dessa slantar på saker man skulle vilja ha. Man får göra så gott man kan med de små medel man har bara.
 
Vardagsrummet går nu i Vitt och mörklaserat trä samt lila i olika inredningsdetajer. Det får inte se för plottrigt ut...eller som i en inredningstidning. Jag tycker man ska kunna blanda gammalt och nytt och det ska synas att någon bor där också..inte som om det vore nån utställnings monter där man inte får röra en pryl eller knappt kunna röra sig :) Nej det måste finnas liv i ett hem..inte vara som ett dockhem. Det är alltid nått på G hos mig..hantverk av alla de slag och då brer jag ut mig kan jag säga både här o där med mina prylar....men nu har jag inga barn hemma längre eller en man som också vill ha plats..singel som man är får man röja bäst man vill men kanske lite trist också i längden. Här kommer lite bilder från mitt vardagsrum och köksfönstret där jag börjat få till det lite men mycket återstår.Jag har inte fått upp tavlor på väggarna i vardagsrummet än heller då jag inte vet om möblera ska stå där dom står än. Jag har ju all tid i världen nu sen jag blev sjukpensionär att tänka till och få till det i mitt lilla hem som jag vill ha det..ja åtminstånde försöka få till det så så gott det går.
 
 
 
Nu ska jag ta tag i dagen och se vad jag jag få till av alla de idéer jag har...alltid blir det något.
 
 
...och ha en bra dag
 
 
 

Kommentera här: