Mormorsrutor..

Jag sitter med virkningen och påtar med mormorsrutor och lägger ut lite för att kolla hur det blir ungefär sen. Jag har räknat lite och det blir ungefär 80 rutor som ska virkas...jisses det gäller att händer och fingrarna håller nu. Det är så kul att virka och det var länge sedan jag virkade eller stickade överhuvudtaget och så stort som en hel pläd. Det sista jag virkade var nog dotterns sängöverkast ...då var det mönster i olika rutor och vitt bomullsgarn som gällde. Tyvärr blev det nog lite väl häftigt för jag fick värk och ungefär som tennisarmbåge..fingrar som värkte så jag knappt kunde sy i en knapp utan att jag fick ont.
Nu har jag i alla fall testat och det går..bara jag tar det lugnt och inte sitter för länge med virkningen.
Det är ett trist väder vi har nu i Svergie..slask regn och på vissa håll snö och blåst. Inte kan man tro att vi är i februari månad i alla fall och snart har ju alla skolbarn sportlov..kanske helt utan snö. 
 
Jag tror jag blivit en eremit...sitter inne och virkar eller fixar med annat och går knappt ut nu..ja vädret gör väl sitt till.
Att man längtar tills våren är nog inte så konstigt så man får lite sol och energipåfyllning till kroppen som mest är som en seg klump nu.Nej jag får fortsätta på mina rutor och  ta mig lite gott kaffe så här på eftermiddan för mörkret kommer och man behöver nått uppiggande nu. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: