Ängel och Hjärtan..

Just nu sitter jag uppkrupen i sängen med laptopen i knät och TV:n står på så jag har ett öga där också.
Jag har varit kreativ ett tag nu och målat om lite så även denna ängel som jag fixat om. Klänning och band runt henne var i papper och så svårt att damma sen var det guldvingar och band i guldfärg..gillar silver bättre och går mer ihop med mitt övriga i sovrummet.Jag tog bort allt papper och tog vitt bomullstyg till kjolen, sydde dit en rynkad bred volang jag klippt av från en sommarklänning jag haft. Överdelen gjorde jag av en spetsgardin och la sen en spets över axlarna från ryggen och fram så den blev som en bred bård.Vingar och hårband blev målat i silver och en silversnodd blev som band runt midjan och en liten fjäderboa lagd över axlarna. Jag hittade smårosor som suttit på en ljusmanschett och dom fick hon hålla i händerna. Det blev lite skillnad..
 
 
 
 
 Jag var rastlös igår och började på en ny tavla där jag inte visste riktigt innan vad det skulle bli mer än två hjärtan som jag byggde upp med lättspackel så dom blev i 3D på en svart botten. Idag fortsatte jag då allt var torrt och då klädde jag båda hjärtan med silverteijp som jag sen patinerade med svart acrylfärg. En gamla rostig nyckel blev ditmålad och så en liten träskylt med texten LOVE. 
Så även om hjärtan kan bli lite rostiga med tiden så strålar kärleken ifrån dom i alla fall :)..det är väl det som är riktig Kärlek mellan två...eller hur?..Så den rostiga nyckeln kan gott hänga där på spiken då båda är upplåsta för länge sedan :)
 
 
 
Det finns så mycket jag skulle vilja göra men ibland händer inget och inspirationen är som bortblåst...nu har jag så många ideér så kreativiteten flödar snart över så vad nästa "projekt" blir får vi se. Nu är det nog dags att ta lite te och sen krypa ner under täcket...Sov Gott var ni än är Kram /Anni
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Ja du är full av ideer. Blev det några tomtar till Roger? Ha de bra kram

Svar: Ja det finns en hel del ideér. Tomtar är på G till Roger också :)
Anni

Kommentera här: