God fortsättning på 2014

Ett nytt kapitel på år 2014 börjar nu ta form och det har redan hunnit komma in på dag 2. 
Gårdagen blev inte mycket gjort då hostan fortsätter envist att påverka mig så jag både blir trött och får ont i kroppen.Det är inte lätt att vara still och inte ha nått för händerna i alla fall...så jag tog fram min Cernitlera och tänkte att jag ska testa och se hur det går att göra mina tomtar o nissar som senaste åren inte gått att få till. Dom har mest sett eländiga ut..inget liv i dom utan mest som en oformlig klupp lera. Det börjar lika nått i alla fall och kanske det går att få till några så jag får väl bara fortsätta så kanske jag får ihop ett gäng tills kommande jul :).
 
 
 
 
 
 Idag var det tvättstugan men det var snabbt gjort som tur var för jag hade inte så mycket tvätt. Det är inte det mysigaste vädret vi har nu..grått och regnet hänger i luften och snö ??  Det verkar inte som vi får se nån snö ...kanske i slutet av året om det nu kommer någon. Vi behöver verkligen lite mer ljus och det ljus vi annars får vintertid är ju av snön.Nu är det bara mörkt och grått så det får mer än gärna gå snabbt tills dagarna blir ljusare och lite längre. Jag har i alla fall börjat att plocka ihop det lilla av julpynt jag haft i år...nu är ju julen slut men det ska ju fram i år igen..ja..inte på ett bra tag i alla fall...vi vill nog ha både vår och sommar innan den står för dörren igen...den där Julen som knackar på.
Nu sitter jag och njuter av en god kopp kaffe i muggen jag fick av barnbarnen och har dragit in min lilla TV i vardagsrummet för den stora har gett upp ..och jag med :)...
Jag får bara önska en god fortsättning på detta nya år som nog kommer att bli ett bättre och positivare än förra året. 
/Kramen Anni
 
 
 
 

Kommentera här: