Mitt lilla projekt..

Nu är den klar och på plats..min datahurts som nu blev en musikmöbel istället. Jag bytte ut hyllan jag haft tidigare..skohyllan jag målat i vitt. Man tar vad man har och försöker göra något bra av det och skohyllan har haft många olika funktioner tidigare och inte bara för skor.Nu blev det istället denna som kanske gör sig både bättre och mer funktionell med redan färdigt CD ställ i men har även nu två vita små backar i stora facket jag lagt på varandra...och fick plats med några fotoalbum i övre facket . Nu får mina CD skivor bättre plats. De små backarna inköpta på ICA och toppen att förvara småsaker i och som nu för mina CD skivor. Det är nog kanske inte många som har sin stereo kvar med tanke på att man har både mobil och data att lyssna på. Jag behåller min kära stereo jag som slås på varje morgon när jag vaknar och lyssnar på radion och står på tills det är dags för TV (när den funkar) på kvällen. Jag blev nöjd i alla fall för man får allt göra så gott man kan med de små medel man har när man inte kan shoppa loss och köpa nytt...och framför alltt är det kul att kunna göra om och fixa lite. Så här är resultatet....
 
 
Den hamnade inte där det var tänkt från början...i sovrummet. Där hade jag först tänkt ha min skrivare på och ställt lite annat pyssel i..men passar absolut bättre här i vardagsrummet. Nu är jag på jakt efter en gammal sekretär jag kan måla om så de passar i sovrummet när jag även målat om sängen..ja nog har jag projekt att ta tag i framåt men får ta det lite lugnt ett tag.
Hostan är inte bättre och jag har säkert hostat så jag fått muskelbristningar ..igen...något som ofta hänt när jag haft flunsa med hosta ja även revben har jag lyckats nysa av för många år sen.Jag får i alla fall vara lite mer försiktig då jag har sämre lungkapacitet och är känsligare just för influesa som sätter sig i luftrören och även Fibron gör sitt med kroppen..ja man har fått för sina synder men sånt får man bara ta och kämpa på.
Jag ska försöka stappla mig iväg till macken  i regnet bara några stenkast ifån i alla fall och ihandla lite. Jag orkar inte gå längre idag för nattsömnen uteblev och sov några timmar imorse bara.
Nu ska jag ta mig en påtår så jag håller ögonen öppna när jag traskar iväg...
Ha en bra dag /Anni
 

Kommentarer:

1 Leif i Lunde:

skriven

Som vanligt blev det ju jätte fint Anni, dutti du...!
Men sköt om hälsan nu, den går före allt annat..
Hare gott, grått o trist väder ännu en dag här uppe..
Men ska iaf unna mig Spa på H-sands-badet..
Det kan vara bra för lederna, bubbelbad, mm. mm. !!!
Take Care.!!!

Svar: Tack Leif..Ja denna vinter gör ju också att man mår som man gör..inte kul.Hoppas du får en skön dag med Spa...Kramen /Anni
Anni

2 Monica:

skriven

Blev ju bra! Men en sekretär har du väl? Vår gamla från pappa..eller har den åkt ut. :) Kram

Kommentera här: