Ommålningen av sängen...

Äntligen har jag målat om sängen efter många om o men.Det blev inte vitt utan Herdins grafit/svart lackbets som är vattenbaserad. Målade även de små runda utsirade "knopparna" på gavlarna i silver. Passade också på att måla på byråerna men i den vita lackbetsen med ett lager också. Knopparna på byrån fick en silverfärg som jag patinerade med svart för att få en lite gammal look.Överst hur det såg ut Innan och under Efter 
 
 
 
Tavelhyllan uppsatt och små hjärtan som fick en svart bakgrund med lite text på istället för bilden som var när jag köpte dom..God Natt & Änglar finns...Min gamla nalle som jag fick när jag var 4 år , ljusslinga, ljuslyktor och min  Ängetavla samt min "egna älskade ängel" pryder nu hyllan över sängen.
Lite nya kuddar ska sys och det blir i vitt i romantisk stil. Mina polkuddar fick nytt överdrag. En fleceefilt med rosor på som jag delade på mitten och gjorde fodralen av och knöt ihop i var ände med spets.
Blev verkligen nöjd med att måla sängen i svart istället för vit ...lite kärringen mot strömen tror jag då alla målar allt i vitt :) 
 
 
Idag ser det ut som solen vill titta fram så jag ska ta mig en promenad och se om jag kanske kan ta lite fina foton.Det har varit dåligt med att fota ute i naturen senaste tiden ..ja sen jag flyttade tyvärr men här har jag inte naturen precis inpå knuten som tidigare.Nu blir det en kopp kaffe innan jag tar mig ut i kylan. 
 
     Kramen /Anni
 

Kommentarer:

1 Leif i Lunde:

skriven

Blev jättefint de där, ser verkligen exklusivt ut...
Bravo Anni...!!

Svar: Tack Leif...Kram/Anni
Anni

Kommentera här: