0 Läs mer >>
Ännu en sån där dag man inte vet riktigt vad man ska göra för att känna sig lite piggare. Regn och hagel samt sol om vartannat och inte är det varmt heller.Har suttit och letat och lyssnat på gamla godingar på  You Tube och hittade denna som jag tycker väldigt mycket om och kan lyssna på om o om igen....Olsen Brothers Fly on the wings of Love som vann 
Schlagerfestivalen år 2000.
 
 
 
 
Satt i dörröppningen till altan och tittade på molnen som var både mörka och grå fast solen sken mellan varven och måsarna seglade förbi och skriade...faktiskt riktigt mysig att höra dom för man får en *bild* framför sig av havet och vågor som slår mott stranden...synd bara att jag inte ens kan se nått vatten åt något håll fast Mälaren bara ligger ett stenkast ifrån :)  Fångade en av måsarna högt däruppe i det blå på linsen när den seglade förbi...
 
 
 
   
 
 

Sommarväder...?

0 Läs mer >>
Nu står det still i mitt bloggskrivande igen för jag har väl tappat lite av inspirationen och skrivklådan.
Visst kan det bli så att man helt enkelt inte vet vad man ska skriva om när allt verkar stå still runt en ? Ja i alla fall vad man själv tycker...och känner. Det är lite stillestånd på det mesta ...lotten min som det ser lite dåligt ut med då många plantor inte tagit sig...tomten som aldrig tycks bli iordningställd med gräsmatta och rabatter.
Killarna har visst tagit semester nu så den efterlängtade gräsmattan som lovades innan semestrarna blir till hösten tydligen. Det är lite deprimerande att se bara en hög av lergjord  som skymmer radhuslängan mittöver. Nu har man bott här snart 2 år...?..jisses och det är fortfarande en byggarbetsplats så inte undra på att man deppar ihop då o då och bara önskade att man aldrig flyttade hit.
 
Jag saknar verkligen naturen jag hade runt knuten tidigare...fält och skogar samt öppna fält och åkrar. Jag har visserligen Mälaren bara ett stenkast ifrån...men bara så man kan promenera en lite snutt vid den lilla båthamnen och den är inte stor. Det är lite trist att det inte finns möjligheter att gå utefter stranden för det är privata sjötomter till alla dessa stora villor som ligger utefter viken här på Mälaren. Åååhh vad jag önskade att jag hade ett litet hus vid vattnet med skog och naturen runt...ja önskedrömmar och lär förbli också.
 
Tänk om man vore en liten fågel...? ja då skulle jag kvittra hela dagarna och flyga runt i naturen och se allt lite från ovan.
Flyga från träd till träd...från gren till gren
strunta i att kvällen kommer och den blir sen
Ta mig en tur till havet det underbara blå
kanske jag stannar upp på en liten ö då o då
Ser alla färggranna blommor som doftar och vackra där stå
 
Att bara känna den ljumma vinden strömma förbi mina vingar
när jag genom luftströmmarna jag mig uppåt mot molnen tvingar
Solen som skiner och värmer min lilla fjäderprydda kropp
Jag vill flyga runt och bara njuta av allt jag ser och aldrig låta det ta stopp
Tänk om jag vore en liten fågel utan massa bekymmer och lycklig var
svävande över tak och skog...fält och ängar var dag
Ja tänk om denna lilla pigga nyfikna och lyckliga fågel var jag
/Anni
 
 


 

Midsommar dagen