Iskalla vindar..

Nu har vi haft väldigt blåsigt och kallt ett tag efter kanonvädret med riktig sommarvärme så kroppen har inte varit go att tas med. Jag har varit på min lilla lott och planterat med lilla barnbarnet i helgen som var när han stannade lördag till söndag. Då var det ganska härlig värme och mysigt att påta i jorden.Nu blåser plasten på odlingstunneln bort stup i ett så nu har jag förankrat med stenar :) förhoppningsvis ska den inte flyga iväg i alla fall.
 
 
 
 
 
 
Jag har pysslat inne lite med att måla krukor jag inköpt och *smutsat ner* dom så dom ska se lite vindbitna och gamla ut och lite blommrankor som hänger på krukorna. En nyckelpiga fick också vara med på ett hörn på en kruka sen köpte jag en lite större som fick pryda vid krukorna i rabatten sen.
 
 
Det blev så här när jag var klar...ett armeringsjärn först som jag slog ner i rabatten och sen på med en kruka i taget och fyllde med jord vartefter och satte lite olika blommor i...efter ett tips på nätet jag hittat. Visst ser det läckert ut när krukorna tycks stå och balansera på varje krukkant. 
 
 
 
Jag får önska alla en skön helgdag trost det blåsiga men i alla fall soliga vädret här.
 
 
 

Kommentera här: