På utställning...

En underbar dag med sol och värme med familjen. Först träffades vi på yngsta sonens utställning på Konstskolan Bacis som har öppethus hela helgen
 
 
Bilden till vänster är skolan som är från 1800-talet.Till höger är sonens ateljehörna med några av sina verk och även mittersta  fotot. De ndra är från elever i de olika kurserna som finns på skolan.
Det var många olika utställare från de olika kurserna som skolan har bla. masker dom gjort ...akvareller ;grafik,inredning mm.
Efter rundan köpte vi fika med hembakat av alla de sorter så det var inte lätt att välja...allt såg så gott ut. Vi satte oss utanför där det ordnats så mysigt och bara njöt i solgasset. Sonen var så glad att hela familjen dök upp..ja förrutom dottra då som var på galej på stan med sina vänninnor.Farmors lilla charmtroll satt i gröngräset bland maskrosorna.
 
 
 
 
 
Efter så skildes vi åt och mina barns far samt son med sambo åkte till hennes mamma och mormor på Värmdö där vi fortsatte att njuta av solen i deras trädgård med påtår.Sonens sambo har förutom sin lilla vovve ett kanske inte så vanligt husdjur kvar hos mor sin...en majsorm. Kan säga att den var kall att ta i...modiga jag :) men hoppade högt när jag skulle ta ett foto för jag kände nått kallt på handen precis när jag tog fotot...blev detta lite suddiga då jag tyvärr hoppade till :)
 
 
Svärdottern tog med ormen ut på omten där den fick slingra fram i solgasset den också.
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev en riktigt mysig dag med hela gänget.
 
 

Kommentera här: