Färdiga projekt

 
 
 
I går kväll så gjorde jag klar min Lila pläd som ska pryda i soffan. Den får värma mig kalla kvällar framför TV:n. Det ligger en del ufon ( unfinished objekt) i korgen som jag ska ta tag i och göra klara också.. :) Det är kul att ha nått för händerna när man sitter o kikar på TV och är faktiskt rogivande också. Det har blivit en hel del gjort sen jag tog upp virkningen igen efter många år..
 
 
 
 
Idag blev det fåglarna i betong som slipades och även ljuskudden gjordes klar för allt hade torkat över natten. Fåglarna får vara i ren betong utan färg...snyggast så. Ljuskudden blev vit med spets limmad runt om och så två små tygrosor som legat i en låda i många år och bara skräpat. Satte ett ledljus i så ka jag ha det stå framme utan att behöva oroa mig för att glömma släcka..fiffigt att det finns och brandsäkert är det också.
Det är så trist nu i detta grå väder som vi haft så länge...man glömmer nästan hur solen ser ut .."suck"
Vi behöver verkligen få några solglimtar innan man deppar ihop helt i detta mörker som blir.
Jag ska fixa lite fika för kvällen och sätta mig och glutta lite på TV...och ha min ljuskudde tänd på bordet men kanske byter till ett som värmer gott också. Ska inte glömma bort att släcka ljuset innan jag kryper till sängs...och Tänk på det ni också !
 
 
 
 
 Ha en skön kväll...
 
 

Kommentera här: