November...redan ?

Visst går tiden snabbt när man tittar tillbaks..ja det var inte igår jag skrev här fast det känns så :)
Jag har varit tyst här men har gjort en hel del sen sist jag skrev så jag har inte legat på latsidan...om man säger så. Mycket av virka och pyssel med hemmet mitt. Köpt nya hyllor till sovrummet ..IKEA:s Kallax i både vitt och svart så nu har jag fått lite ordning på mitt pyssel i lådor där.Tänk så mycket skräp man samla på sig genom åren..fast man röjer ju då o då men likt förbaskat så finns det massa kvar.Ja ja....det har varit lite som sagt var att fixa o dona med och vädret har varit grått o trist en längre tid så det passarde bra att fixa inne då.
 
Idag sken solen så fint så det blev en skön promenad om än vyerna kanske inte är de jag önskade...skogen landsvägar och de fina fälten jag brukade se är nu inte detsamma.Det är inte alls detsamma längre att ta sina promenader och inte alls lika roligt och rogivande...tyvärr.Saknar mitt gamla boende och naturen runt där men får göra det bästa av det jag har nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Solen sken när jag påbörjade min promenad men molnen hopade sig och det blev grått och lite kyligare så då vände jag på klacken och gick hem till värmen igen och fixade mig lite gott fika. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: