Bad days..

Jag har verkligen dåliga dagar nu.Värk som far runt i kroppen tröttheten som gör att jag helst skulle vilja sova hela dagarna. Ögonlocken känns så tunga och hjärnan orkar knappt "jobba"  överhuvudtaget...seg med andra ord.
Detta är inte alls kul och tänk om ja kunde krypa ur skinnet ? kanske byta kropp helt o hållet ...jisses det skulle vara bra om man kunde. Det blir inte mycket gjort här nu fast jag nog försöker.
Fönsterskydden fixade och målade men får nog fila lite till på dom. De lär inte bli permanenta där för jag har tänkt mig lite mer gedigna i trä än dessa i plast.
 
 
 
Jag satt ju och testade lite mönster från min Virk bok och fick till en hel grytlapp på två dar :) helt otroligt med tanke på hur jag känner mig ..både trött velig och obeslutsam vad det än gäller nu. Även en ideé till lite alster jag fått som jag gör fjädrar till ligger där nu bara och väntar på att bli klart. Jag får nog vara nöjd med grytlappen tror jag trots allt.
 
 
 
 
 
 
Det är banne mig inte alls kul att känna sig så här ..deppig blir man och kanske saknar jag om jag ska vara ärlig en man i huset igen .Vi är inte skapade för att leva ensamma...helt klart behöver vi någon att dela våra liv med på alla sätt och vis. Det är ju detta då ..Vem vill ha en skröplig tröttis att dela livet med? För att få lite liv i huset får jag väl skaffa en liten kisse igen för nått annat lär det väl inte bli ? Ja livet är inte alltid så uppåt men nog önskar man att livet vore som en dans rakt igenom  :)
 
 
 
 

Kommentarer:

1 leif:

skriven

Förstår hur du känner Dig, Anni...
Men Livet är en berg o dalbana...
Upp o ner....!
Det känns nog snart bättre...!
Tröste-kramar...!

Kommentera här: