Frustrerande...fel tyg ???

Idag äntligen kom paketet med gardiner och fönsterskydd jag beställt efter lång väntan. Travade iväg i halkan till ICA för att hämta paketet och det var som sjöar både här o där efter regnet i natt som fått snön att smälta.
 
 
.
 
 Det blev en annan väg hem...lite bättre :)
 
 
 
 
 
Öppnade paketet när jag kom hem och vad ser jag ?
Tyget inte alls det jag beställt och jag blev så irriterad och hade bestämt att sy så symaskinen stog framme. Det tog en stund sen rotade jag i en kartong jag inte kollat i på länge som stog i förrådet. Hittade faktiskt ett tyg jag inte gjort nått av så fram med saxen och så klippte jag till en gardinkappa och gjorde en kanal för stången. Det gäller att inte ge upp....nja den får duga tills jag beställer nått nytt...men inte från samma ställe :)
 
Fönster skydden eller vad man säger var väl kanske inte de snyggaste...plats bara och rangliga var dom på sina stödben man satte dit och inte fick man plats med blommor i fönstret med dessa...???..Jaha då får man tänka till och så satte jag igång att leta fram tomma värmeljus hållare jag sparat för annat pyssel och betong och så blanda ihop så det räckte till 6 st hållare. Hällde i upp till kanten på alla och så tog jag och placerade själva skydden med de små knopparna som skulle varit i de andra plasthållarna i betongen ...svårt att beskriva hur men det syns nog på fotot nedan.Ställde dom så dom stog rakt för att torka i fönstret  då elementet värmer och där får dom nu stå tills imorgon. 
När dom sen brunnit klart i hållarna tar jag ur dom och putsar dom lite och sen ska dom målas vita. Så imorgon får jag väl fota av resultatet hur det blev men visar i alla fall hur det blev med gardinen till jag sytt och de fina blommorna jag köpte för att få lite fint...men tyvärr inte den gardin jag hade tänkt mig..men men det får bli nya sen.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Natalie:

skriven

Fina bilder!

Svar: Tack Natalie :)
Anni

Kommentera här: