Ladda ner blogg..

Nu har jag laddat ner allt från 2010 till slutet på 2014 från bloggen och använde mig av ett program jag hittade när jag sökte hur man gör på google.Det tog ett par timmar att ladda ner alla filer från bloggen men här är det jag anväde mig av HTTrack Websait Copier 3.48.19. och länken till sidan för att ladda ner programmet. Det går att välja på vilket språk man vill ha sen när man väl ska öppna programet och bra att det då fanns på svenska.
 
http://www.httrack.com/page/2/en/index.html
 
Det kan ju vara bra att kunna spara ner allt på sin egen hårddisk. Nu ska jag se om jag kan flura ut hur man kanske kan göra en riktig bok av det men måste nog ta reda på lite mer hur det går till.
 
Jag har letat efter andra bloggportaler för att eventuellt flytta bloggen dit och börja om med helt nytt. Att det ska vara så svårt att hitta en som faller en i smaken och med funktioner man vill ha. Det finns få gratis teman här och att göra om de som finns är inte lätt heller.
 
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer för jag har varit trött  av värken och lagt mina målar & stick projekt åt sidan ett tag .Trist väder och det lilla av snö som kom har nu smält..igen. Jag längtar verkligen till våren då det börjar bli ljusare och jag får sätta fart med odlingslotten samt min lilla blivande trädgård. Dags att kanske tänka på vad jag ska så  och plantera i år? Det finns ju lite att välja på både vad det gäller grönsaker och blomsterfröer.
Nu blir det lite matlagning sen får jag nog klura lite på detta med Blogg mm ..resten av kvällen  till lite fika.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Leif:

skriven

Du e dutti du, som klurar o grejar med Bloggen...
Du får nog till det bra i slutändan, jag däremot har inte det tålamod som krävs till detta...!
Ja, Anni, redan nu kan vi börja längta till Vår/Sommar...Härligt...!
Lycka till nu med klurigheterna....Kramen....!

Kommentera här: