Stickar och stickar...

 
Nu är kylan här och frosten ligger på marken så snart kommer väl snön nerdimpandes också.
Det är kallt inne med och jag drar på mig sockor och tjock tröja men känner mig ruggig trots det. Värken i höfter och rygg samt leder lite här o där gör att det är svårt att sova ordentligt så jag är trött och det gör sitt till att man känner sig lite si och så.
Jag har börjat sticka mer än jag gjort på många år men virkat ett bra tag då det är lite lättare med rörelserna i armar och händer.Det har blivit ett och annat nu jag fått ihop och nu är det filt, sockor och lite annat på G.
 
Jag fick hem ett paket med garn igår med både babygarn och ett nystan för sockorna som det fattades lite av.
Nu ska det bli lite stickat till det väntade barnbarnet och det ska bli så kul att få ännu ett litet knyte att få krama och gosa med :) Det är det 4:e barnbarnet som är på väg nu men är ju mormor till 2 redan  och farmor till 1 som nu ska få ett litet syskon.
Det är ju bra att ha något för händerna  när det inte blir så mycket utepyssel och även att hålla igåg händer och lederna lite...risken är att man stelnar till annars.Det är redan lördag och det rinner iväg snabbt nu så snart har vi 1:a advent här då blir det glögg och pepparkakor till fikat men ikväll blir det bara kaffe och kanske lite glass till.
Nu har det blivit mörkt så lite tända ljus till fikat blir det också.
Ha en trevlig kväll
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Leif :

skriven

Ha nu en trevlig kväll du oxå.....
Och sticka nåt varmt till dig själv oxå...
Varm kram i vinter-kylan...

Svar: Tack Leif skickar en kram tbx :)
Anni

Kommentera här: