0 Läs mer >>

Denna förkylning tar musten ur en..iriterande när orken bara tagit slut och kroppen känns som när luften gått ur en ballong..man känner sig tom. Släpade mig ut på terassen och tog lite frukost och en fika i solen. Blev lite piggare..nja inbillade mig det i alla fall och travade iväg för att handla. En sak är säker..det man inte har i huvudet får man ha i benen.."suck" hjärnan hänger inte med och hade glömt det viktigaste..bara trava i väg igen.
Var ganska slut när jag väl gick hem igen för andra gången och mörka moln drog ihop sig så det såg ut att bli både åska och regn. Som tur var så drog det vidare.
Jag blev totalt schack matt efter dessa promenader fram o tillbaks och tror det blir tidigt i säng så kroppen får återhämta sig lite och en varm kopp myntate innan gör nog gott för förkylningen. Att vara förkyld sommartid är verkligen ingen höjdare.

Schack matt..

0 Läs mer >>

Idag  är jag rejält förkyld och hade väl på känn att det skulle bli så. Igår kände jag mig lite hängig och nös stup i kvarten och det var bra länge sedan jag var förkyld nu. Det är väldigt irriterande med en näsa som rinner i alla fall det ska gudarna veta.
Jag har suttit ute i solen och försökt virka lite mer på min Sophis cal 2015..Det är ett mönster som finns översatt från engelska till svenska på Paradisfrunsblogg.blogspot.com från den Engelska på www.lookwathimade.net..så rolig att göra.
Efter 88 varv så har jag börjat göra efter eget huvud ..prövar att hitta på lite eget mönster för jag har lite svårt att koncentrera mig på att läsa mönstret och det är nog mer än dubbelt så många varv kvar..det är mycket att lära och ta in i ett redan virrit och trött huvud. Det tar på en att ständigt ha värk i kroppen både här o där pga av både fibron och artrosen så man är väl kanske inte så alert alltid.
Det har varit en hel del virkning sen jag sist bloggade och hunnit med både sockor filtar och lite babykläder till det nya lilla barnbarnet ...en pojke till som kom i februari...ännu ett charmtroll i familjen.Ja det har varit fullt upp med födelsedagar ett dop och så blir det bröllop i juli...äldsta dottern som gifter sig med mannen som kom in med stormsteg i hennes liv efter en tid som ensamstående. Ja nog händer det mycket runt om mig..men mitt eget liv är ganska stillastående och inte händer det så mycket här inte. Nog om detta nu ska jag göra lite varm soppa och kurera mig lite och sen blir det nog bara vila framför dumburken.

 
 

I virktagen

0 Läs mer >>

Det var väldigt länge sedan jag skrev något i bloggen min och det har hunnit bli både nytt år och sommar. Jag tappade nog lusten lite och kanske det beror lite på att min Fibro gjort sig till känna i kroppen mer än tidigare. Det är tröttheten som får en lite down samt ständig värk även om jag tar värktabl. så finns den där om än mindre än utan tab.
Jag hamnade här då jag bläddrade runt på mobilen och såg att Blogg.se uppdaterat lite nytt för mobilen så...
Nu sitter jag ute på altan i sommarvärmen efter gårdagens regn och hör måsarna skria och ljudet av en härligt mullrande motorcykel som gasar på och drar iväg någonstans i närheten.

Det har börjat blomma lite här o där i täppan och regnet satte nog fart på växtligheten.

 
 
 
 
 
 
Jag får kanske skriva lite igen här men nu ska jag fixa lite middag för magen kurrar..
 
 

Sommar och sol