I virktagen

Idag  är jag rejält förkyld och hade väl på känn att det skulle bli så. Igår kände jag mig lite hängig och nös stup i kvarten och det var bra länge sedan jag var förkyld nu. Det är väldigt irriterande med en näsa som rinner i alla fall det ska gudarna veta.
Jag har suttit ute i solen och försökt virka lite mer på min Sophis cal 2015..Det är ett mönster som finns översatt från engelska till svenska på Paradisfrunsblogg.blogspot.com från den Engelska på www.lookwathimade.net..så rolig att göra.
Efter 88 varv så har jag börjat göra efter eget huvud ..prövar att hitta på lite eget mönster för jag har lite svårt att koncentrera mig på att läsa mönstret och det är nog mer än dubbelt så många varv kvar..det är mycket att lära och ta in i ett redan virrit och trött huvud. Det tar på en att ständigt ha värk i kroppen både här o där pga av både fibron och artrosen så man är väl kanske inte så alert alltid.
Det har varit en hel del virkning sen jag sist bloggade och hunnit med både sockor filtar och lite babykläder till det nya lilla barnbarnet ...en pojke till som kom i februari...ännu ett charmtroll i familjen.Ja det har varit fullt upp med födelsedagar ett dop och så blir det bröllop i juli...äldsta dottern som gifter sig med mannen som kom in med stormsteg i hennes liv efter en tid som ensamstående. Ja nog händer det mycket runt om mig..men mitt eget liv är ganska stillastående och inte händer det så mycket här inte. Nog om detta nu ska jag göra lite varm soppa och kurera mig lite och sen blir det nog bara vila framför dumburken.

 
 

Kommentera här: