Julen är slut


Året går mot sitt slut och julen är precis över och inte har jag ens präntat ner en rad här. Tröttheten har verkligen tagit över min kropp men får hoppas att det bara är mörkret och brist på sol och värme. Jag hoppas och vill att nästa år ska bli ett bättre år på många sätt och vis.
Tror nog att både tristess och att min kropp "strejkar" gör sitt till att det är som det är nu...eller ?
Nog inverkar mycket på måendet hos oss människor och så åldern då..ja man blir inte yngre och med åldern dyker också krämpor och annat upp som man kanske inte kan acceptera riktigt.
Till sinnet förblir man ung i alla fall även om kroppen falller ihop ..ja kan man ju hoppas ?

Snöfattigt har det varit och dåligt med sol men vi går i alla fall mot ljusare dagar nu. Längtar redan till att få pyssla ute och sitta i täppan och njuta med en kopp fika i solen och värmen.
Vad gjorde jag utan min lilla trädgård ja det undrar jag verkligen för den ger mig både ro och glädje att pyssla i så jag hoppas att jag kan och orkar många år till med tanke på värk mm..
Jag har i alla fall haft en mysig jul med barn och barnbarn och det gör att man känner en stor glädje och tacksamhet för att jag har för det är tyvärr inte alla som har varken familj eller någon utan får vara ensamma.

Nu väntar nya året och hoppas verkligen att det blir ett bättre år på många sätt.

Här är en del av mina  egna små tomtar och nissar som tassat ner från loftet  för att fira julen hos mig i år igen. Tyvärr så klarar mina fingrar och händer inte av att få till några nissar mer pga. av värk och stelheten så jag är glad att jag i alla fall har dessa kvar som jag inte vill sälja eller göra mig av med.
Det var några år sen jag satt och pysslade med att göra tomtar i hobbylera och sålde ...ingen lik den andra med sin helt egna " personlighet"  så då hade jag en hel tomte arme’  så nog fick jag tomtar på loftet allt  :)

(null)

(null)

              Jag får bara önska 
              Ett Gott Slut på 2017 !
                           (null)


Kommentera här: