0 Läs mer >>
 
idag när jag satt och drack kaffe och läste på paddan min så kände jag en stark brandrök inne.Blev lite orolig och kikade ut genom köksfönstret..där över hustaket bolmar rök upp ..? Vart brinner det tänkte jag då. Fick se på plattan i flödet på fb  att någon lagt in en länk  Från Expressen  " Radhus brand i Bålsta" ojjj.
Läste länken och såg att det var här nära mig men i området bredvid som det  brann.
Så hemskt men alla hade klarat sig och blivit evakuerade som tur var. Fy så hemskt detta när det brinner i hus och allt man äger går fullständigt upp i rök bokstavligen. 
Det är många tankar som far i huvudet när det händer sånt här. Att man själv ska drabbas eller nära o kära.
Jag hoppas verkligen att slippa uppleva detta själveller de mina. Har haft en upplevelse tidigare då en granne ivägg i vägg mitt förra radhus boende fick hela alltet utbränt och förstört och som tur var klarade vi andra grannar oss utan skador. 
Inatt hade snön fallit så på eftermiddagen tog jag skyffel och fick undan lite. Röken hade avtagit lite då men nog kände jag av den i kläderna när  jag kom in igen. 
Nu har det blivit mörkt och dax att fixa lite ätbart och sen fika framför Tv:n resten av kvällen.
 
 
 
 

Radhusbrand..

0 Läs mer >>
Här har det varit öde och tomt på inlägg sen juli -16 och tror jag tappade lusten helt för bloggskrivandet då.
Det går upp och ner i livet och man kan ändra väg ett antal gånger innan man tar sig in på en ny.
Många funderingar hit o dit har det varit och är vilken väg som kanske kan ge lite mer positiva upplevelser och ge livet mer krydda som ensamstående pensionär. Eftersom jag varit sjukpensionär tidigare innan jag blev "ålders" pensionär så har jag inte jobbat på länge och haft den "sociala" kontakten som då blir. Det gäller att fylla dagarna med något som känns meningsfullt och det är banne mig inte så lätt kan jag säga.
 
Jag har ju min lilla trädgård som tur är där jag påtar och njuter vår och sommar så nu längtar jag bara på att få sätta fingrarna i jorden igen.Höst och vintern blir det handarbeten av olika slag men jag behöver lite annat också men vad? Kroppen säger ifrån med värk mm.. så ja måste tänka på vad jag kan och förmår med den kapacitet jag har med alla krämpor som sätter in och jag vill nog mer än jag tyvärr kan. Är en envis "kärring" så jag gör nog inte alltid det som kanske är bra och då blir det som det blir..värk mm så ja får ju bara skylla mig själv helt och hållet.
Med risk för att bli långrandig så avslutar jag mitt "gnällande" och sätter fart igen men en "Ny väg " och bloggandet igen.
 
Här är lite av det jag pysslat med under vintern
                                         
 
 
 
 
 
                                         
 
 
                                      
                                        
 
 
 
 
 

                                       
 
          
 
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


"Gumman" i låddan här...