Dax att vakna upp..Nog är det dax allt att vakna ur vintersömnen :)  
Är som som vissa djur tror jag som går i idé  är mörkret och kylan kommer. Trots att jag är rastlös och vill vara kreativ så har det kanske stannat av lite då trötthet och fibron gjort sitt. Nu har även mina pekfingrar börjat spöka och värka av artros så jag blir lite begränsad med vad jag kan göra utan att det blir värre. Nog om "krämpor" jag ska försöka vara lite mer "aktiv" med både det ena o andra av pysslande och kreativt görande så gott det går.
Har fixat lite ute i täppan min inför sådd och utplantering av plantor med nya pallkragar och flyttat lite på växter men det är lite pyssel innan det är klart. Vi har ju haft riktig sommarvärme ett tag som gjorde att jag fick ett "ryck" och satte fart. Nu har det varit lite kyligare och även regnat lite ett par dar och genast blir jag seg och trött...solen gör verkligen skillnad på humör och måendet.
Har som sagt gjort lite pyssel ute men även inne om än det inte är så mycket.
Litet bildcollage av det nedan.

Trädgården
(null)

Lite frösådd

(null)

Lite pyssel med lera och färg 

(null)

Lite pyssel jag beställt och påbörjat

(null)


Så detta var lite jag påbörjat med pysslandet. Virkar på en smal pläd i vitt bomulls garn som sen ska pryda fotändan på min säng men eget påhittat mönster.Testat stenlera som självtorkar med en hjärtsten och en fågel på som jag målade vit sen. Inköpt lite dukar och färger samt lite nya akrylpenslar och målade en clematis blomma som sen blev övermålad...typiskt mig.
Min  gamla nalle fick vara med på ett hörn när jag virkade :) den är både luggsliten och välkramad under många år och även fått sina "krämpor" som synes..ja den är runt 65 år gammal så även pensionerad nu och får vila på en hylla :)
Det var allt för denna dag...
(null)

Kommentera här: