0 Läs mer >>
Igår blåste det och snön yrde ner då tog jag tag i min virkning av rutor igen. Vem vill gå ut i snöstorm ? Skottat idag igen men skönt att komma in igen. Fortsatte att fästa trådar och virka ihop rutorna idag men det går med snigelfart..

(null)


Det ska bli en pläd är tänkt till min svarta skinnsoffa. Har använt Drops love 9 i den mellangrå och även ett mönster från drops men där är pläden i flera olika färger och tjockare garn Paris. Jag har ändrat en av mönstrets rutor då jag tyckte den var lite "förmycket" blomma i min smak. Det lär ta ett tag innan jag får ihop allt och sen ska jag virka en bredare bård runt för att få den lite bredare och längre. 
Har fått i uppdrag av ett av mina barnbarn att virka en av Mind craft figurerna sen men vet inte riktigt hur jag ska få till den bara så det får jag klura ut då jag inte tror det finns virkmönster på dom. Han har fått Star Wars figurer som jag virkat tidigare och där vill han även ha fler...ja dom har sina önskningar de små liven. Farmor får väl se till att få ihop det så gott det går.
(null)
(null)

  Virkpyssel

0 Läs mer >>Nu har vi kommit en bit in på nya året och det börjar bli ljusare för var dag. Tröttheten den sitter där och nu vill jag få lite energi att skapa om inte så bara en gnutta inspiration för att planera för något.
Ligger i soffan och lyssnar på snålblåsten ute och nog tar det i allt för ljuslyktan pendlar i fönstret. Lite drag i fönstren tror jag "ler"  men dom ska bytas ut nu i vår som tur är så förhoppningsvis blir det både dragfritt och varmare.
Snart är det dax att tänka på vad jag ska förså till våren också som ska ut i täppan min. Mina Orkidéer har slagit ut igen och det är kul för jag har sällan lyckats få dom blomma om. Visst är dom vackra ? 

(null)

(null)


Visst längtar man redan till våren när det är busväder ute och kallt ..nää lite fika skulle kanske pigga upp om inte så blir man lite varmare inombords. Lite mysstämning är det i alla fall med min "brasa" som lyser upp även om den bara är en led flame lampa som fladdrar som eld. Bra köp i alla fall och blev verkligen nöjd.


(null)

(null)

(null)

Nytt år..