Virkpyssel

Igår blåste det och snön yrde ner då tog jag tag i min virkning av rutor igen. Vem vill gå ut i snöstorm ? Skottat idag igen men skönt att komma in igen. Fortsatte att fästa trådar och virka ihop rutorna idag men det går med snigelfart..

(null)


Det ska bli en pläd är tänkt till min svarta skinnsoffa. Har använt Drops love 9 i den mellangrå och även ett mönster från drops men där är pläden i flera olika färger och tjockare garn Paris. Jag har ändrat en av mönstrets rutor då jag tyckte den var lite "förmycket" blomma i min smak. Det lär ta ett tag innan jag får ihop allt och sen ska jag virka en bredare bård runt för att få den lite bredare och längre. 
Har fått i uppdrag av ett av mina barnbarn att virka en av Mind craft figurerna sen men vet inte riktigt hur jag ska få till den bara så det får jag klura ut då jag inte tror det finns virkmönster på dom. Han har fått Star Wars figurer som jag virkat tidigare och där vill han även ha fler...ja dom har sina önskningar de små liven. Farmor får väl se till att få ihop det så gott det går.
(null)
(null)

  Kommentera här: