Hetta...

Nu var det ett tag sedan jag skrev men men det har blivit så då det inte händer så mycket varken med min kreativitet eller annat kul. Nu har vi också en värmebölja utan dess like i hela landet med uppåt 30˚ + och över det. Bränder slår upp både här o där i landet och det ställer till det för bönder och djur då det är så torrt att det inte finns bete för dom nää nu är det nog helt  galet.
Jag är så less nu på min Fibro och värmen som får en att gå på knä...orken , lusten och motivationen att ta sig för nått finns noll av.

Mina små odlingar växer men bär är det dåligt av...allt torkar bort trots vattning. Det behövs massor av regn nu men det ser dåligt ut med det om man kikar på väderrapporterna.
Zucchiniplantorna växer och nu först syns små zucchini men om det blir nått av dom återstår att se, morötterna växer och nätmelon plantan klättrar och blommar för fullt men lika där..om det blir meloner vete sjutton :) 
(null)

(null)
Blommorna börjar nog se lite skamfilade ut och torkar även dom nu tyvärr.
Nu ska jag  hämta mig något läskade att kyla av mig med..klibbigt att skriva på skärmen så jag får allt avsluta skrivandet nu också.


  (null)

(null)

Kommentera här: