Regn tack

Nu är det på tiden att vi får lite regn här för även om man vattnar rabatter och grönsaksodlingen  varannan dag så är det mycket i rabatterna som blir bränt och vissnar ner. Mina tomater och meloner  verkar trivas i hettan för det växer som sjutton. Undrar vad det är för meloner för jag har sparat frön från olika b.la nätmelon och vattenmelon och nån sort till men på burken jag hittade stog det Nätmelon....? Tycker det mer ser ut som  Vattenmelon men enligt kärnorna stämmer det inte för dom är mörka och de jag satt var ljusa så det ska bli spännande och se när dom blir större.
 
(null)
 
Svårt att sova och man vet inte var man ska vara..ute eller inne lika varmt och svalka är det ont om.Idag har vi haft 34+ i skuggan och 31+ inne..ja det tar på ork och kroppen överhuvudtaget nu och så den förbenade värken som flyttar runt i höfter och rygg.  Tog mig till  centrum och handlade på eftermiddagen och svalt och skönt var det i butiken som tur var.   Köpte potatissallad bl.a så det blev rökt skinka med den och tomater till och ett glas blodapelsinjuice  till middag för man orkar inte laga varm mat nu.
(null)
Jag ska vattna ikväll igen men hoppas vädergubbarna har rätt att det ska regna i helgen det vore skönt. Sitter väl ute ikväll också då det är för varmt att vara inne och alla fönster och altandörren får släppa in en gnutta av den lite svalare kvällsluften. Får ta mig lite glass att svalka mig med till en kopp kaffe innan jag tar fram slangen och vattnar i alla fall nu. Ha en skön kväll.
 
(null)
 
 
 
 
  (null)
 
 

Kommentera här: