0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
I min lilla " miniträdgård" porlar nu vattnet från min solcells drivna pump så fint i lilla dammen. Det ger verkligen en mysig känsla att sitta ute på terassen och höra ljudet av vatten som rinner och så solen som skiner och värmer. Värmer..ja det är ett helt otroligt sommarväder redan och det ser ut att fortsätta ett tag till så det är bäst att njuta så länge det vara.
Här har det varit stök och rörigt då fönster har bytts ut mot nya och än är det inte klart då altandörrar har blivit fel vid leveranser så alla var vänsterhängda och dom skulle vara åt höger. Det blir inte före midsommar som nya kommer och jag lär få vänta längre då många hyresgäster är före  mig..men men så kan det bli. 
Sitter ute i solen just nu med en fika och skriver och det är bara så ljuvligt ...ja jag njuter verkligen nu.
Hoppas detta håller i sig men gärna en skvätt regn för det är så torrt i gräset som nu är mer gult än grönt och det knastrar när man går på gräsmattan. Nu ska jag bara njuta av kvällen så jag avslutar här.
(null)
 
 
 

Porlande vatten

0 Läs mer >>

Idag blev det lite pyssel med att göra lite nytt för miniträdgården. Började med att spackla en kruka med våtrums spackel för att få lite struktur innan jag målade med akrylfärg. Tog även en trasig kruka och gjorde lika med den och det blir ett sammanhängande litet skjul till krukhuset. Dörr och fönster samt stenläggning med lite mossa mellan stenen gjorde jag i Cernitlera och limmade dit dörr och fönster efter bränning.

(null) (null)

Och så här blev det med anläggning av damm, jord, gräs, stenar, mina troll och blomster. Nu fattas bara pump så det blir en fin fontän mitt i dammen. Mina trädgårds möbler och spaljé i svart najtråd som jag gjort tidigare fick sin givna plats och även lite krukor i terrakotta jag haft sen länge. Det kommer säkert mer till trädgården för det finns mycket kul man kan hitta på...och det är som min "stora" trädgård ..det finns allt något att göra men i större skala.

(null)(null)

(null)

Miniträdgården...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
(null)
 
Satte mig ute på eftermiddagen i skuggan under vindseglet som jag satte upp idag. Skönt och svalt och det var runt 26+ i skuggan runt 15-tiden.Lite senare flyttade jag ut på gräset i solen och virkade lite med musik i lurarna. 
På morgonen när jag vaknade tog jag mina värktabletter och vankade runt ett bra tag innan det lättade en aning men helt värkfri blir jag inte men får vara glad ändå att jag kan ”röra” mig och ta mig för något litet i alla fall.
Satt och läste lite i min almanacka och såg att det faktisk var samma tid på året då värken var lika jobbig som nu..man glömmer bort dessa perioder när det är som värst och kanske tur det.
Jag har haft en skön dag med sol och värme och det är huvudsaken..det är ”Min tid” nu och jag njuter.
 
 
 
 
 

Sommarväder

0 Läs mer >>
(null)

(null)

(null)

Underbart väder..men