0 Läs mer >>

Idag blev det lite pyssel med att göra lite nytt för miniträdgården. Började med att spackla en kruka med våtrums spackel för att få lite struktur innan jag målade med akrylfärg. Tog även en trasig kruka och gjorde lika med den och det blir ett sammanhängande litet skjul till krukhuset. Dörr och fönster samt stenläggning med lite mossa mellan stenen gjorde jag i Cernitlera och limmade dit dörr och fönster efter bränning.

(null) (null)

Och så här blev det med anläggning av damm, jord, gräs, stenar, mina troll och blomster. Nu fattas bara pump så det blir en fin fontän mitt i dammen. Mina trädgårds möbler och spaljé i svart najtråd som jag gjort tidigare fick sin givna plats och även lite krukor i terrakotta jag haft sen länge. Det kommer säkert mer till trädgården för det finns mycket kul man kan hitta på...och det är som min "stora" trädgård ..det finns allt något att göra men i större skala.

(null)(null)

(null)

Miniträdgården...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
(null)
 
Satte mig ute på eftermiddagen i skuggan under vindseglet som jag satte upp idag. Skönt och svalt och det var runt 26+ i skuggan runt 15-tiden.Lite senare flyttade jag ut på gräset i solen och virkade lite med musik i lurarna. 
På morgonen när jag vaknade tog jag mina värktabletter och vankade runt ett bra tag innan det lättade en aning men helt värkfri blir jag inte men får vara glad ändå att jag kan ”röra” mig och ta mig för något litet i alla fall.
Satt och läste lite i min almanacka och såg att det faktisk var samma tid på året då värken var lika jobbig som nu..man glömmer bort dessa perioder när det är som värst och kanske tur det.
Jag har haft en skön dag med sol och värme och det är huvudsaken..det är ”Min tid” nu och jag njuter.
 
 
 
 
 

Sommarväder

0 Läs mer >>
(null)

(null)

(null)

Underbart väder..men